zoretanin hap kullanırken gebe kaldım

bernanur27

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2022
5
0
16
26
Zoretanin hap kullanırken gebe kaldım hapı sadece 11 gün kullandım bile istiye gebe kalmadım ögrenir ögrenmez hastaneye gittim doktor Engelli anomin bir bebek olabilir dedi ilac etkisi büyük dedi kurtaj olabilirsin dedi bebek 3 haftalık ama ben aldırmak istemiyorum lütfen boyle bir durumla karşılaşan varsa söylesin çok korkuyorum

Çok ağır bir ilaç aslında uyarıyorlar ama özellikle olacağı varmış demekki. Kısa süre kullanmış ve haftası da çok düşük zamana bırakma da fayda var. İlerde bir anomali olursa o zman düşünürsün kürtaj

Bebek daha çok küçük bende doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmıştım kızım 4 haftalıktı şuan 1 yaşında çok şükür bi sıkıntısı yok bence zamana bırak ne olacağını Allah bilir hem kürtaj süresi 12 hafta diye biliyorum ama engelli de olsa ben kıyamazdım

Doğum kontrol hapının bebeklere bir zararı yokmuş, ben de kullanırken gebe kalırsak diye hem burada sordum hem araştırdım. Zoretanin farklı bir tür, üyenin de dediği gibi doktorlar ilacı yazarken 80 kere soruyorlar gebelik var mı diye, bana her ay tekrar tekrar sorup hatırlatmışlardı çok riskli olduğunu. Aynı şey değil karşılaştırmak için

Soru sahibi sizin soruyu okuyunca farklı sitelerden baktım, hayırlısıyla bebişini doğuranlar olmuş. Sık sık kontrole gidin, yapılacak testleri yaptırın. Hayırlısı neyse o olur umarım

valla ben evliligin ilk senesi kullandım hem dr hem eczacılar en az 6ay korun demişti baya korkutmuşlardı beni bile mahvetmişti ilaç normal yani. ama 11günde çok değil ne kadar vucutta kalmııştır bilemeyiz. Gerçekten ne söylesek boş kader demekten baska. dua edin.. insallah saglıklı gebelik geçirirsiniz

Cok riskli bir durum.Sanırım ben doğurmaya cesaret edemezdim.Allah yardımcınız olsun insallah bebekte hic bir sıkıntı yoktur sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…