- Konu Sahibi Didemzmeric
-
İnsallah canim gecer inaniyorum kullanicilarin yuzde yuzunde gecmis ama benim hergun yeni bi sivilce cikiyor bu aralar bide doktor bana sende 3 ay kullanicaz demisti boyle giderse 4. Ayda kullanicam galiba cunku cene bolgem kotustres yapmana gerek yok geçiceğine inanmalısın canım
canım 3 ay az değilmi ya ben minimum 5 ay biliyodum. benim hergün çıkmıyoda çıktığındada 3 sivilce birden çıkıyorİnsallah canim gecer inaniyorum kullanicilarin yuzde yuzunde gecmis ama benim hergun yeni bi sivilce cikiyor bu aralar bide doktor bana sende 3 ay kullanicaz demisti boyle giderse 4. Ayda kullanicam galiba cunku cene bolgem kotuve yanaklarimdada kirmizi izler ve hafif cukurluklarda var
Bilmiyorum ki canim doktor oyle dedi 3 ve 6 ay kullanim oluyomus galiba yuzun durumuna gore heralde benimde cenemde cikiyor yarinsi gunu gecmeye basliyor aynen benimde leke ve izler var beyaz tenliyim bende kotu duruyor sanki sivilce varmis gecmemis gibi yanaklarimda ve cenemde zaten cenem iki gundur tahris olmustu jiletle kesik atmis gibiydi simdi duzelmeye basladi sukur durmadan krem suruyorum nemlendirici ve hametan iyi geldi leke ve izler icin doktorum bana kremlerle en son geciriyoruz dedi 3. Ayimda dolsun tekrar gidicem doktora bakalim merakla bekliyorum bende ne diycek ne vericek diyecanım 3 ay az değilmi ya ben minimum 5 ay biliyodum. benim hergün çıkmıyoda çıktığındada 3 sivilce birden çıkıyorbenim de çok kırmızı kahverengi lekeler ar yüzümde, bide beyaz tenli olunca çok kötü duruyor
Bende öyle basladim patlata patlata izler oldu biraz. sonra siyah nokta problemleri basladi o da bitti gibi simdide beyaz yaglar ve gözenekler büyüdü. önünü alamiyorum. sikmasam büyüyor ve kolay sıkılıyor. ne yapicam sasirdim kaldim. offBu arada, iltihaplı sivilce çıkınca patlatıyorum, dayanamıyorumkendimi nasıl tutabilirim?
Benim iki gundur cikmadi sivilce olanlar kurumaya basladi ama adetim yakin ozaman kesin cikicak zaten iki gun cok bile nerdeyse hergun cikiyodu sivilce lekeler ve izler cok onlar nasil gecicek bilmiyorum cukur cukur izler var kimisi kalici gecmez diyor kimisi gecer nette arastirma yapiyorum belki iyi bi urun kullanilirsa gecer yada goruntusunu en azindan azaltiriyi artış var bende kızlar sizde durum nasıl. gecen gün dr a gittim tahlil iyi çıktı 40 mg ile yola devam...
Bende öyle basladim patlata patlata izler oldu biraz. sonra siyah nokta problemleri basladi o da bitti gibi simdide beyaz yaglar ve gözenekler büyüdü. önünü alamiyorum. sikmasam büyüyor ve kolay sıkılıyor. ne yapicam sasirdim kaldim. off
Benim iki gundur cikmadi sivilce olanlar kurumaya basladi ama adetim yakin ozaman kesin cikicak zaten iki gun cok bile nerdeyse hergun cikiyodu sivilce lekeler ve izler cok onlar nasil gecicek bilmiyorum cukur cukur izler var kimisi kalici gecmez diyor kimisi gecer nette arastirma yapiyorum belki iyi bi urun kullanilirsa gecer yada goruntusunu en azindan azaltir
kızlar, 15 günde bir kez daha regl oldum.. ilacın yam etkiaimi bilmiyorumda doktora gidicem. suratımda hiç sivilce yok. egzamada yok ve ilacım 40tan 30mg ye düşürüldü 70. günüm
Bendede hala sivilce cikiyor yanagimda cikti dunde kulagima yakin yerde cikti bu 1 haftam kaldi bitiyor benim tedavim 3 ay kullanicaz dedi doktor sende bidaha devam ettirsede kullanmiycam heryerim agriyor kaslarim zor yuruyorum artik izler lekeler kizariklar var onlar icin baska seyler istiycem cuma doktora gidicem insallh artik duzelsin cok bunaldim yaa inatla cikmaya devam ediyor ve cildim normaldede kurudur iyice kurudur kremlerde ise yaramiyor ve cenem kipkirmizi krem surdugumde yaniyor tahrismi oldu kuruluktan egzamami bilemiyorum doktor gorunce bisey der yazar krem heralde ona gore bepanthen aldim bugun aksam yatarken surucem iyi gelir insallahKIZLAR merhaba Nasıl gidiyor ?
Benim geçen hafta doldu taştı cildim moral bozukluğundan desem alaka yok cildim kusmayı yeni yaşıyor 4. aya yakında gireceğim ama bu nedir anlamadım..
sizde durum ne ?
Bende yeni basladim 11.gunum yuzum ve dudaklarim cok kurudu pul pul oldu kasiniyoda doktor sadece dudaklarim icin hametan vermis yuzum icin nemlendirici vermemis neden acaba gunes kremi ve aksamlari temizlemek icin kopuk vermis bi tek nemlendirici vermemis acaba hametani yuzumede sursem sivilce cikarmidir doktor vermedi diye yuzume nemlendirici surmeye korkuyorum
Canim doktor su bazli nemlendirici verdi bana cunku cok kurudu cildim ozellikle cenem kuruluktan nerdeyse egzamaya baslamisti dudaklarima hametan hic iyi gelmedi bepanthol un dudak bakim kremini aldim cok iyi geldi suan ne kuruluk ne dudak catlamasi var dudaklarim duzeldi kuruluk gitti 3. Ayimin bitmesine 3 gun kaldi 4 . ay hapimi yazdi bugun doktor cunku hala sivilce cikar 5 tane mevcut sivilcem var ve doktora galiba bu ilac bende etki etmiyor hala cikiyor dedim olurmu hic gecicek hepsi dusuk doz kullaniyoruz sure uzuyor bu yuzden gecmesi dedi bakalim insallah 4. Ayda kurtulurum cunku kaslar ayak bileklerim tabanlari belim cok agriyor sanki yasli nineler gibi hissediyorum kendimi ve stres cok yapiyorum doktorum dedi sakin yapma stresten daha cok cikar gecme suresi cok uzar dedi bakalim insallah kendimi stresten uzak tutmaya calisacagimyüzüne kesinlikle nemlendirici sürme dudağına hametan sür sadece yüze nemlendirici sürmek ilacın etkisi etmesini geciktiriyo. Güneş kremi kullan mutlaka yüzsek faktörlü ben sebametin 30 foktör olan kremini kullanıyorum.
Canim doktor su bazli nemlendirici verdi bana cunku cok kurudu cildim ozellikle cenem kuruluktan nerdeyse egzamaya baslamisti dudaklarima hametan hic iyi gelmedi bepanthol un dudak bakim kremini aldim cok iyi geldi suan ne kuruluk ne dudak catlamasi var dudaklarim duzeldi kuruluk gitti 3. Ayimin bitmesine 3 gun kaldi 4 . ay hapimi yazdi bugun doktor cunku hala sivilce cikar 5 tane mevcut sivilcem var ve doktora galiba bu ilac bende etki etmiyor hala cikiyor dedim olurmu hic gecicek hepsi dusuk doz kullaniyoruz sure uzuyor bu yuzden gecmesi dedi bakalim insallah 4. Ayda kurtulurum cunku kaslar ayak bileklerim tabanlari belim cok agriyor sanki yasli nineler gibi hissediyorum kendimi ve stres cok yapiyorum doktorum dedi sakin yapma stresten daha cok cikar gecme suresi cok uzar dedi bakalim insallah kendimi stresten uzak tutmaya calisacagim
Kolestrolum hep yuksek cikiyor bu ilac yukseltiyormus yedigme ictigme dikkat etmeye calisiyorum bendeMm anladım kişiden kişiye değişiyor olabilir benim 12. günüm kuruluk dışında hiç bir sıkıntım yok şuanlık. dudağıma hametan çok iyi geliyor.yüzüm kuruyor ama güneş kremiyle idare ediyorum yağzız güneş kremi kullanıyorum sebametin. karaciğerine kolestrolüne baktırdın mı sonuçlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?