- Konu Sahibi Didemzmeric
-
Evet gidiyo:) ama dokunuyorum sadece şişmi degilmi diye:) gözlerim düzeldi çok şükürSende hiç elin yüzüne gidiyor mu sikiyormusun benimde bu huyum var
19. Gunde degil canim daha once suan 18. Gunumdeyim hem daha 12 gunum kaldi doktora gitmeme19 gündemi oldu bunlar -
Yüzünde soyulmalar kaçıncı gün başladı çok soru soruyorum yalnız benim 2 ci günden beri başım çok çok ağrıyor yan etkisinde varmis19. Gunde degil canim daha once suan 18. Gunumdeyim hem daha 12 gunum kaldi doktora gitmeme
3,4 gun sonra hafirten basliyor sonra cok kuruyor suan cildimde asiri kuruma var nemlendiricide fayda etmis kulaklarim bile kurudu dudaklarimi soylemiyorum bileYüzünde soyulmalar kaçıncı gün başladı çok soru soruyorum yalnız benim 2 ci günden beri başım çok çok ağrıyor yan etkisinde varmis
Off canim ya peki kuruluk için napicaksin.3,4 gun sonra hafirten basliyor sonra cok kuruyor suan cildimde asiri kuruma var nemlendiricide fayda etmis kulaklarim bile kurudu dudaklarimi soylemiyorum bileagiz ve dudaklarim felaket kurudu aciyo ellerimde egzamada oldu ilk gunler bas agrisi oluyo benimde olmustu ama daha sonra olmuyo
Sakın sıkma benim sol tarafımdaki sivilceler geçti ama izleri kaldı inşallah zamanla geçerOff canim ya peki kuruluk için napicaksin.
Benimde kusma dönemi oluyo sanirim yalnız ben sikiyorum sivilceleri gece elim devamlı yüzümde mincikliyo iz kalacak
Ayy alışkanlık olmuş elim devamlı yüzümde çok canımı sıkıyor uykuda iken bile devamlı bole birde çok kızardı sudocrem iyi geliyordu surdum bugün o sivilceyede çok iyi geliyo kurutuyor sen peki nasıl ellemeden duruyorsunSakın sıkma benim sol tarafımdaki sivilceler geçti ama izleri kaldı inşallah zamanla geçer10 gün sonra doktora gidicem belki ozaman başka bi nemlendirici verir
Kaç mg kullanıyorsunbenım 17-18. günümdudaklarım ateş ediyor hudsaoıjodksa ve bel ağrım vaaar
hayal_alemi ya canım aynı bensin. yüzümdeki çıkıntılı şeylerle oynamadan duramıyorum. illa ordaki iğrenç şey içinden çıkıcak kafaya takıyorum onu
benım 17-18. günümdudaklarım ateş ediyor hudsaoıjodksa ve bel ağrım vaaar
sabah 10mg aksam 20mgKaç mg kullanıyorsun
sabah 10mg aksam 20mg
ben yuzumle cok oynuyorum oturup agladım bır posta bugun 19 gunum kusma donemın halen devam ama mıncıklıyorum ız kalıcaksabah 10mg aksam 20mg
sabah 10mg aksam 20mg
ben yuzumle cok oynuyorum oturup agladım bır posta bugun 19 gunum kusma donemın halen devam ama mıncıklıyorum ız kalıcaksabah 10mg aksam 20mg
canım benim.. bende senin gibiyim gercekten. dur sana yüzümü atayım gör benim halimiben yuzumle cok oynuyorum oturup agladım bır posta bugun 19 gunum kusma donemın halen devam ama mıncıklıyorum ız kalıcak((bırgun tutsam elımı ıkıncı gun kesın ellıyorum yok ne yapsakta bu alıskanlıktan vazgecsek
Ya kızlar bana kızacaksınız belki ama yüzünüz benimkiyle kıyaslanınca bebek gibicanım benim.. bende senin gibiyim gercekten. dur sana yüzümü atayım gör benim halimi
inan bana sana öyle geliyordurYa kızlar bana kızacaksınız belki ama yüzünüz benimkiyle kıyaslanınca bebek gibi
Ama benim yüzümde sivilcesiz 1 milimetrekare bile yokinan bana sana öyle geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?