Sivilceli Ciltler Zoretanin kullanmaya başladım.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yüzünde soyulmalar kaçıncı gün başladı çok soru soruyorum yalnız benim 2 ci günden beri başım çok çok ağrıyor yan etkisinde varmis
3,4 gun sonra hafirten basliyor sonra cok kuruyor suan cildimde asiri kuruma var nemlendiricide fayda etmis kulaklarim bile kurudu dudaklarimi soylemiyorum bileagiz ve dudaklarim felaket kurudu aciyo ellerimde egzamada oldu ilk gunler bas agrisi oluyo benimde olmustu ama daha sonra olmuyo

Off canim ya peki kuruluk için napicaksin.
Benimde kusma dönemi oluyo sanirim yalnız ben sikiyorum sivilceleri gece elim devamlı yüzümde mincikliyo iz kalacak

Off canim ya peki kuruluk için napicaksin.
Benimde kusma dönemi oluyo sanirim yalnız ben sikiyorum sivilceleri gece elim devamlı yüzümde mincikliyo iz kalacak
Sakın sıkma benim sol tarafımdaki sivilceler geçti ama izleri kaldı inşallah zamanla geçer 10 gün sonra doktora gidicem belki ozaman başka bi nemlendirici verir

Sakın sıkma benim sol tarafımdaki sivilceler geçti ama izleri kaldı inşallah zamanla geçer 10 gün sonra doktora gidicem belki ozaman başka bi nemlendirici verir
Ayy alışkanlık olmuş elim devamlı yüzümde çok canımı sıkıyor uykuda iken bile devamlı bole birde çok kızardı sudocrem iyi geliyordu surdum bugün o sivilceyede çok iyi geliyo kurutuyor sen peki nasıl ellemeden duruyorsun

benım 17-18. günüm dudaklarım ateş ediyor hudsaoıjodksa ve bel ağrım vaaar

benım 12 cı gunum ıyı durumda suan dudaklarım.benım sıkıntım:
ılk 3 gun ınanılmaz bas agrısı
son 4 gun de ınanılmaz kasıntı ozellıkle sac dıplerım.
40 mg kullanıyorum.

canım benim.. bende senin gibiyim gercekten. dur sana yüzümü atayım gör benim halimi

Eklentiler

• 20161007_205019.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 133
  • 20161007_205208.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 20161007_205019.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…