Sivilceli Ciltler Zoretanin kullanmaya başlıyorum bakarmısınız

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Herkese hayırlı akşamlar yıllardan beri sivilceleri olan birisiyim yıllardan beri ara ara kafam estikçe cildiyeye gider ilaçlar alır gelir bir kaç gün kullanırım ve bırakırım sivilcelerimle çok oynarım elim hep suratımdadır sırtım yüzüm göğüs bölgem hep sivilce lekesidir . Geçtiğimiz hafta kesin karar verdim ve doktora gittim durumumu anlattım oda sivilcelerimi inceledi ve iltihap kurutucu monodoks verdi sivilcelere sürmem gereken losyon verdi sivex adında sabah 10 mg zoretanin akşam 20 mg zoretanin verdi. Fakat bunların kaç saat arayla içileceğinden hiç bahsetmedi aranızda kullanan varsa bana yardımcı olurmusunuz ? İlaç hakkında bilgisi olan varda buyursun paylaşsın :)

ben kullanıyorum onda sıkıntı yok ben 10 mg sabah 20 yi akşam içiyorum
önemli olan dozu tamamlamak zaten...
mesela sabah 10 da 10 mg içiyorum akşam 9 yada 10 da 20 mg...
bu şekilde yapabilirsin..
İnşallah sivilcelerden kurtulursun. konuma bakabilirsin orda paylaşıyorum tecrübeleri :)

zoretanin ben de kullandım faydasını görüceksin ama iki ayda bir yapılması gereken testler var diye biliyorum karaciğerle falan alakalı hani ılacın zararı olmadı dımı diye. doktoruna sor ve aksatma derim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…