• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Zoretanin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gokmensa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
1
0
1
29
Merhaba benim zor kullanmaya başlayalı 42. günüm.
Evet hiç beklemedik şekilde ilaç ilk 1 haftada göstermeye başladı etkisini. Yavaş yavaş cildimden inanılmaz acıyan sivilceler çıkmaya başladı gerçekten hayatım boyunca böyle sivilcem çıkmamıştı 2. Hafta siyah noktalarım arttı ve sert bi şekilde süratim putur putur olmustu. Dudaklarım kuruyup catladi ve burnum kurudu nefes almak zor hale geliyordu bunun için geceleri burun spreyi sıkıp öyle uyuyorum dudaklarıma bepantol kullanıyorum. İlk ay bulanık görüyordum ve ışığa baktığımda basım agriyordu. Grip oldum ve sağlık ocağına gittim doktora zoretanin kullanmaya başladığımı söyledim KESİNLİKLE DOKTORUNUZA SÖYLEYİN. Çünkü zehirlenebilirsiniz verdiği ilaçlardan. Doktorum bana ilac kullanmamam gerektiğini söyledi. 1. Ayın sonunda artık cildimde vücudumda soyulma ve kurumalar başladı ve en önemlisi benim saçlarım duştan ertesi gün yağlanırdı artık yağlanmıyor eskisi gibi ve bu inanılmaz bisey. Suan 42. Günüm görme bozukluğum geçti ve suratımın çok az bölümünde sivilce var her gün suratınızdaki o değişikliği fark edeceksiniz her aynaya baktığınızda hızla yenilenen ve güzelleşen bir cilt gireceksiniz bu mutluluk pahabicilemez. Kafasında soru işareti olan arkadaşlar kesinlikle başlayın ihtiyacınız olan tek şey sabır tedavi bitince omur boyu rahatsınız :) Gerçekten harika bi ilaç bu sizde biran önce tedavinizi olun ilerde rahat edin arkadaşlar ben çok memnunum ve anlatıldığı gibi 6 ay sürmüyor 2. Ayımda cildim tertemiz olacagina inanıyorum insallah öyle olur herkese tavsiye ediyorum :)

Back