Sivilceli Ciltler Zoretaninden sonrası..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Merhaba ben 4-5 yıl önce sivilcelerim için 5 aylık zoretanin tedavisi gördüm ve gayet de gecmisti sivilcelerim sadece regl dönemlerinde bir iki tane küçük çıkar sonra geçerdi. Ama bu yaz tekrar sivilce çıkarmaya başladım ve artık düzenli sivilce çıkarıyorum. Benim gibi hap tedavisi görüp tekrar eden var mı? Tekrar çıkmalarının sebebi ne olabilir? Doktora gittim ama beni baştan savma dinleyip hiç bir açıklama yapmadan eritretin yazıp gönderdi. Onda da 2.haftama girdim ama suratım soyuluyor resmen. Bu yüzden bırakmayi düşünüyorum çünkü üzerine makyaj yapınca soyuk suratım çok kötü gözüküyor ve ben makyajsız çıkamam. Cildi soymayan sivilce ilacı önerileriniz varsa onları da yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Sanırım aynı dönemdeyiz, ben de 5-6 yıl önce kullandım, tam kurtuldum derken makyajı biraz abartmam, yediklerini abartmam ve hiç sivilcem çıkmaz diye övünmemle hem sivilcelerim çıkmaya başladı hem de yüzüm kızarmaya

Ya bendeki bu sivilceler geçeceğine gittikçe artıyor. Resmen tekrar ergenliğe girmiş gibiyim. Ağrılı kırmızı sivilce bile çıkarmaya başladım. Bir de çıkınca kolay kolay geçmiyor da bazı sivilcelerim aylardır geçmiyor sivilce kremine rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…