• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zorla evlendim...

Daha sonuna gelmeden dedim acaba inanan olmus mudur?:KK70:

Kk hatunlari hic yer mi boyle senaryolari. Olmamis tabi inanan.:KK70:

Hayir bosanirsam tazminat ödeyecegim diye bir sozlesme olabilir mi?

Diyelim bosanma davasi actiniz hakimin onune bu sozlesmeyi koydular hakim "himm bosanmak istiyorsan 100 bin tl tazminat odemek zorundasin sozlesme var" mi diyecek. Bu ne kadar sacma bir durum. O zaman herkes birbirini sozlesme ile tazminata mahkun etsin.

Bari biraz destekli sallasaydiniz.

Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir

Cok kotuymus ya hic gormedim o konutu

Normalde bende konulara fake yorum diyenlere kiziyirum insanlar o kadar mi issiz gucsuzlerde bu piskopatliklarla ugrasacaklar diye ama gercekten bu konu inandirici gelmedi

Kizlar bir konu vardi kiz 18 yasindaydi sevgilisinden hamile kaliyordu. Sonra annesi depresyondaydi kopek tasmasiyla intihar ediyordu eli havada asili kaliyordu yuzukleri falan cok guzel anlatmisti senaryo demistik kiz annesinin otopsi raporunu atmisti olum sekli falan ayniydi. Bir olaya senaryo falan derken aklima hep o konu gelir

Aaaa o konuyu okuduğumu hatırladım ama otopsi raporunu eklediğini hatılramıyorum demek ki görmemişim.

Kafana silah mi dayadilar? Carmiha mi gerdiler? Nasil zorla evlendin?
Olmamis otur sifir.

Geçen bi arkadaşım diyordu "bıktım artık ders çalışmaktan zengin koca beklicem. Gelsin alsın beni" diye. :D iletişime geçelim mi? Ders çalışmamak için müstakbel enişteyi kendine aşık da eder güveniyorum arkadaşıma :D

Ben o konuda hala şüpheliyim

Hangi film veya hangi dizi ???
İnandirici biseyler yazsaydinizz barii kimse yemez ki bunu.

Back
X