Zorla görümceyi aratan kaynana...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?

Yazık bu dünyadan göçüp gidince birbirlerinden kopmasınlar diye yapıyordur belki.Ama keşke o da sizi arasa aynı şekilde...
Beni aramasına gerek yok abisini bilse yeter ama yok işte bildiği yok kaynanam zorla eşime diretiyor.Biri 26 biri 33 yaşında iki insanın arasında kuramadığı bağı şimdi kurmak istiyor.

size diyorsa aramak zorunda değilsiniz.
eşinize diyorsa arayıp aramamak onun bileceği bir şey.
bnce bu konuda karışıpta aranızı bozmayın
Eşime diyor ama büyük aranmaz mı kandilde bayramda hadi hasta olmasını geçtim o kadar saçma sebeplerle ara diyor ki bugün kaynanamlarda torununun doğum gününü kutlamışlar eşimi çağırmayıp onlar gittikten sonra annesi ara kardeşini demiş

Eşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?
Kardeşler arasına girmeyin anneleri o da diyebilir..sizlik birşey yok bunda

Ay aman hepsi aynı, erkek tarafı sanki bir tek aile akraba kendinde var sanıyor, yok onu ara bunu ara
Bana inat yaptığına eminim benim abimle olan ilişkimi kıskanıyor öyle olsunlar istiyor ama biz hep böyleydik şükür kardeş olma bilincini annem bize öğretti

Evet yalnız değilsin bizimki de beni arayıp eşimin teyzelerini dayılarını ananesini hatta ve hatta teyze çocuklarını (farkettiysrniz kaynananın hep kendi tarafı😆) arattırıyor-du bana sonra bir aradık iki aradık artık baktım ben yetişemiyorum herkes de bu gelin bizi niye aramıyo diye şikayet ediyomuş ben kendi teyzemi kandilde arayan insan değildim bi mesaj atardım biterdi. Neyse eşim en son noktayı koydu daha da aramıyoz bitek her Allahın günü kaynanayı arıyoz. Aramazsak hastalanıyo yataklara düşüyo. 🤢

Evet yalnız değilsin bizimki de beni arayıp eşimin teyzelerini dayılarını ananesini hatta ve hatta teyze çocuklarını (farkettiysrniz kaynananın hep kendi tarafı😆) arattırıyor-du bana sonra bir aradık iki aradık artık baktım ben yetişemiyorum herkes de bu gelin bizi niye aramıyo diye şikayet ediyomuş ben kendi teyzemi kandilde arayan insan değildim bi mesaj atardım biterdi. Neyse eşim en son noktayı koydu daha da aramıyoz bitek her Allahın günü kaynanayı arıyoz. Aramazsak hastalanıyo yataklara düşüyo. 🤢
Bana birini ara diyemez zaten.Ara diyeceği kimsede pek yok kendi abisiyle küs bir insan yıllardır görüşmüyor konuşmuyor sanırım abisiyle kuramadığı ilişkiyi kendi çocuklarında kurmak istiyor ama yeni dank etti biri 26 biri 33 yaşında şaka gibi

Belki oda abisini arıyordur ama sizin yanınızda denk gelmemiştir. Size dese anlarım. Bana da geçenlerde kayınvalidem gorumcemden için x i ara o gurbette yalnız demişti. Benim de o gorumcemle aramda soğukluk var. Biraz gıcık oldum ama.aradim. eşime dede umurumda olmazdı. Hayatı bu kadar zorlastirmayin kendinize...

Back
X