Zorla görümceyi aratan kaynana...

durduk yere canınız sıkıldı diye ortalığı karıştırmayın. kardeşlerin arasına giriyorsunuz büyük küçük kim kimi ararsa arar.siz bence gorumcenizi cekemiyor olabilir misiniz?!

Beni aramasına gerek yok abisini bilse yeter ama yok işte bildiği yok kaynanam zorla eşime diretiyor.Biri 26 biri 33 yaşında iki insanın arasında kuramadığı bağı şimdi kurmak istiyor.
bu söz ne demek ya? size mi düştü bağın ne zaman olacağı herşeye maydonoz olursanız kocanı kaybeder oturursun. cocukca bu yazdığınız

Eşim bana yakınmasa zaten böyle düşünmem bu durumdan nefret ettiğimde yok.Benim iki abim var biri canım kanımken diğeri ellerden daha uzak ama annem hiçbir zaman yok kardeşini ara abini bil demedi olmayan ilişkileri oldurmaya çalışmadı. O kendine bir hayat kurdu ve öyle mutlu işte eşimin kardeşide aynen böyle zamanında abi bilmemiş saygı duymamış bir sözünü dinlememiş ikiside evlenip barklandıktan sonra mı kardeş olmayı öğrenecekler.Ben olmayan ilişkiyi oldurmaya çalışmam seneler sonra böyle biri değilim kardeş olma bilinci küçük yaşta verilir.

Bana inat yaptığına eminim benim abimle olan ilişkimi kıskanıyor öyle olsunlar istiyor ama biz hep böyleydik şükür kardeş olma bilincini annem bize öğretti

Diğer abinizle aranız iyi değilmiş hani kardeş olma bilincini anneniz öğretmişti? Demek ki siz de onu yeterince arayıp büyük gibi davranmıyorsunuz.

Bir de sanırım görümcenizi kıskanıyorsunuz ve sevmiyorsunuz. Aralarının iyi olması demek , görümceyle görüşmek zorunda kalmak demek. Her ne kadar ben ara görüş diye zorladım desenizde aslında görüşmelerini istemediğiniz çok belli.

Diğer abinizle aranız iyi değilmiş hani kardeş olma bilincini anneniz öğretmişti? Demek ki siz de onu yeterince arayıp büyük gibi davranmıyorsunuz.

Bir de sanırım görümcenizi kıskanıyorsunuz ve sevmiyorsunuz. Aralarının iyi olması demek , görümceyle görüşmek zorunda kalmak demek. Her ne kadar ben ara görüş diye zorladım desenizde aslında görüşmelerini istemediğiniz çok belli.
Abim kendine bir hayat kurdu ve öyle mutlu sadece benimle değil ailemede uzak benlik bir durum yok yani.
Görümcemi kıskandığım yok abisiyle görüşsede ben görüşmem.

Şimdi anneniz siz arayıp "kardeşini ara" dese bunun tasası eşinize mi düşmeli?
Bu durum eşiniz, annesi ve kardeşi arasında. Eşinizle ayrı bireylersiniz. Sizi ilgilendiren bir durum yok yani.
Ben eşime annem böyle diyor diye söylenirsem evet tasası eşime düşer

bu söz ne demek ya? size mi düştü bağın ne zaman olacağı herşeye maydonoz olursanız kocanı kaybeder oturursun. cocukca bu yazdığınız
Benim birşeye maydonoz olduğum yok olsam bu konu hakkında eşime ve annesine yorum yaparım seviyeli yorum yapın lütfen.

durduk yere canınız sıkıldı diye ortalığı karıştırmayın. kardeşlerin arasına giriyorsunuz büyük küçük kim kimi ararsa arar.siz bence gorumcenizi cekemiyor olabilir misiniz?!
Çok şükür çekemeyeceğim birşeyi yok ondan daha mutlu ve huzurluyum birsürü arkadaşım çevrem var asıl o ailemle olan yakınlığımı çevreme karşı davranışımı eşimle olan diyaloğumu çekemiyor bunun itirafını yaptı çok istemesede😂

Anne olunca anlarsın kadın evlatlarını bir arada tutmak istiyor.. senlik hiç ama hiç bise yok .. sende kocan yakınınca ara ne olacak kardeşin desen yangına körükle varmasan bu iş olur sanki 🤔😁
Esim evlenince mi gelmiş aklına aile yakınlığı çok şükür eşim yapmacık biri değil zamanında bende ara git gör dedim sonra baktım eşim uzak duruyor anladım onun ne olduğunu.

Gene de siz cok karismayin bence, yarin birgun bunun sorumlusu olarak gosterilirsiniz mazallah . hem aramakla esinizden birsey eksilmez. Dinen Silayi Rahim olur. Burda sizi karismanizdan dolayı suclayanlar olmus ama asla suc sizde degil asil suc size dert yanıp ailesini ezdiren esinizde. Kardeşi o be, Cok yazik

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bu adamlarla evlenince ailesiyle bekarken kurdugu iletisimi bi anda tamamen degistirsin falan istiyorsunuz herhalde
Adam evlendi diye ailesi yok olmuyor
Benim annem de bana abini ara diyor abime de kardesini ara diyor
Hayatima gircek insan buna karissa alnini karislarim
Ne munasebet ya benim ailemle iliskimden kime ne

E bayram değil seyran değil! Haliyle kimsede kimseyi kimseye aratmadı. Sonuç olarak canınız ne istiyo :işsiz: kavga etmek falan mı :süslü:

Konunun size etki eden kısmı ne? Size de mi baskı yapıyor onu ara, bunu ara diye?
Kayınvalideniz, eşimin annesinin eline bu konuda su dökemez. Kadın bizim yanımızda kendi akrabalarından biriyle konuşuyorsa, muhakkak "al bak Loreth'e veriyorum, oğluma veriyorum" diye telefonu aniden bizim kulağımıza dayıyor. Senede bir görüştüğümüz için arıza çıkarmıyorum ama nefret ettiğim bir emrivaki, bir gün patlamayacağımın garantisi yok. :confused: O yüzden bence ucu size dokunmuyorsa, çok şey yapmayın.

Siz bu adamlarla evlenince ailesiyle bekarken kurdugu iletisimi bi anda tamamen degistirsin falan istiyorsunuz herhalde
aynen ona nooluyo da karışıyor sanki kocası değil oğlu adam . bi salın şu adamları

Gene de siz cok karismayin bence, yarin birgun bunun sorumlusu olarak gosterilirsiniz mazallah . hem aramakla esinizden birsey eksilmez. Dinen Silayi Rahim olur. Burda sizi karismanizdan dolayı suclayanlar olmus ama asla suc sizde degil asil suc size dert yanıp ailesini ezdiren esinizde. Kardeşi o be, Cok yazik
Ezen kim pardon benim kimseyi ezdiğim yok arama dediğimde

Öyle bir iletişim yokmuş ki işte bunu bana söyleyen eşim kendimden uydurmuyorum evlenince eşim kıymete bindi tabi hahahahahah:))

Eşim bana yakınmasa karışmam haberim bile olmaz.
Konunun size etki eden kısmı ne? Size de mi baskı yapıyor onu ara, bunu ara diye?
Kayınvalideniz, eşimin annesinin eline bu konuda su dökemez. Kadın bizim yanımızda kendi akrabalarından biriyle konuşuyorsa, muhakkak "al bak Loreth'e veriyorum, oğluma veriyorum" diye telefonu aniden bizim kulağımıza dayıyor. Senede bir görüştüğümüz için arıza çıkarmıyorum ama nefret ettiğim bir emrivaki, bir gün patlamayacağımın garantisi yok. :confused: O yüzden bence ucu size dokunmuyorsa, çok şey yapmayın.
Yok kızına götürmeye kalkıştı birkaçkez en sonunda tavrımı koydum ben gelmiyorum siz gidin dedim konu kapandı.Eşimin akrabalarıyla görüşüyorum ben çokta severim kendilerini ama ailesi öggg

Back
X