Zorla güzellik olmuyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin inşallah uzun senelerimiz olsun. Çok teşekkür ederim güzel dikekleriniz için.
Bir de naçizane bir tavsiye ; siz kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz. Başta hani detay vermişsiniz ya yaş mış yuşmuş. Bunların hiç birisi sizin sevilme kıstasınızı belirlemez.

Ben doğum günü vs önemsemediğim için komik buldum sanırım.
kv benim doğum günümü kutlasa ne, kutlamasa ne? Hayatımda ne değişir ki?
hiç.
eşinizin ailesine bu yüzden sitem etmesi hepten saçmalık..
İncelikleriniz yada davranışlarınız sizin kalitenizi ortaya koyar. Başkalarına göre şekilleniyorsa zaten samimi degil, çıkar üzerine bir ilişkidir.
o yüzden o bana yapmadı, ben de ona yapmayacağım dediğiniz şey zaten sahte olacakmış, boşverin yapmayın daha iyi.

12 senedir kayinvaldem hiç doğumgünümü kutlamadı hiç de beklemedim ondan ummadim bir kutlama hediye vs ben de kutlamıyorum hatta doğumgününü bilmiyorum iyi kötü çok günler yaşadık geçirdik ama seviye mesafe yüz-göz olmamak herşey demek kayinvaldeye ilişkide

Ne laf sokmalar duydu bu kulaklar ama eşinizle iyiyseniz eşiniz yanınızda ise kv gelin ilişkisi dert edilecek birşey değil

Merhabalar. Selamlar. Evet olmuyor zorla güzellik, yedi senelik kayınvalide ilişkimden çıkarttığım sonuç bu. Kayınvalidem malesef beni sevemedi ancak nazik bir kadın olması bunu en azından yüzüme vurmasını engelliyor.

Eşimin ilk benim ikinci evliliğimiz ve aramızda altı yaş var ben büyüğüm. Biz arkadaş olarak başlayıp özellikle ben yaş farkından ötürü ciddi düşünmezken bambaşka bir yola saptık. Eşim olgundur bense çocuksuyum. Farklı karakterlerde olsak da çok iyi anlaşan eğlenceli bir çiftiz, kavga gürültümüz olmaz iyiyiz yani mutluyuz.

Kayınvalidem bir gün eşime ( o zaman sevgiliydik) ya o ya ben demiş eşim de kapıyı çekip çıkmıştı. Nişan dönemimizde de beni aramadı sormadı kötü de değildi ama mesafeliydik. Evlendikten sonra da bir kere ağzından güzel söz duymadım. Yazlığa giderdik komşular bana bayılır över, kaynanam (hak etti bunu askskskskskdk) öyle dururdu put gibi. Ve bu sene doğumgünümde aramadı, aile wp grubunda kutladı. Ve sanırım eşim sitem etti ki gece 22:30’da süpriz yaptık diye çiçeksepetinin en dandik plastik tadı olan yenilebilir çiçeklerinden geldi. Beni aramıyor, eşimi arıyor zaten artık. Bugün eşim Vive’yi vereyim mi dedi benimle konuşmadı.

Ben de doğumgününü mesajla kutlayıp çiçek almayı bırakmaya, aramamaya karar verdim. Çünkü zorla güzellik olmuyor bunu anladım sevilmiyorum.

Bunların haricinde iyiyizdir ama mesela bir yol tarif edecek, anlatır ve yürüyün de zayıflayın az der. Sana ne istersem tahterevanla giderim! Ya da mesela üşürüm şal isterim “ sana uymaz küçük hepsi” der. Şallar standart değil mi yahu :110:Böyle böyle kilo şakaları falan işte. Başka bir şeyini görmedim Allah için ama doğumgünümü kutlamaması koymadı değil sanki ben yokum gibi davranıyorlar.

Ha şimdi aklıma geldi, bize ev alırken eşim tapu işlemlerini sorunca “boşanırsanız mal paylaşımı olur kendi üstümde kalsın” demiş, eşim de çok kızmış. Ağzından kaçırmıştı bana. Böyle de küçük hesaplar olmadı değil yani :)

Artık yaranmak için kendimi paralamaya gerek duymayacağım bu açıdan da iyi oldu diyebilirim. Okuyanlara teşekkür ederim.
Birinin sizi sevmeye gönlü yoksa ne yapsanız boş zaten. Sorun sizde değil yani. Eşimin aileside öyle. Beni sevmeye gönülleri yokmuşki zaten sevmedilerde

Ben doğum günü vs önemsemediğim için komik buldum sanırım.
kv benim doğum günümü kutlasa ne, kutlamasa ne? Hayatımda ne değişir ki?
hiç.
eşinizin ailesine bu yüzden sitem etmesi hepten saçmalık..
İncelikleriniz yada davranışlarınız sizin kalitenizi ortaya koyar. Başkalarına göre şekilleniyorsa zaten samimi degil, çıkar üzerine bir ilişkidir.
o yüzden o bana yapmadı, ben de ona yapmayacağım dediğiniz şey zaten sahte olacakmış, boşverin yapmayın daha iyi.

Aslında mesele doğumgünü değil bir çok ayrıntı yazmıştım. Ayrıca malesef katılamayacağım size çünkü heves denen bir şey vardır. Ben buna ben ona yaptım o da bana yapsın değil heves kırılması olarak bakıyorum. Zaten hediye vs herşeyim var ondan o beklentide de değildim ama kadın soğuk, don yağı gibi. Haliyle ben de sıcak kalamıyorum karşısında.

Sıkmayın tatlı canınızı. Gelinini gerçekten seven kayınvalide sayısı ne kadardır ki? Şahsen ben henüz denk gelmedim. 🤷🏻‍♀️😂 Ama benim kayınvalidem öyle mi?(!)😏 Hiçbir özel günümü atlamaz. Âşık bana (!)😏❤ Kutlar ve hemen akabinde sosyal medyadan yedi düvele duyurur. Gelinime doğum gününde çiçek aldım gibi gibi... Gerçi çiçek alsa yine iyi, zorla eşyalarımın arasına para sokuşturuyor ve ciddi ciddi bunu da paylaşıyor."Gelinime bu doğum gününde 200 lira verdim 😍😌" Genelde ben de sosyal medyadan öğreniyorum bunu. 🤷🏻‍♀️Doğumumdan sonra bana yayla çorbası yapmıştı.(Asla çorba içmem ve bunu beni tanıyan herkes bilir.) Yalan olmasın yaklaşık 20 akrabasını arayıp gelinime yayla çorbası yaptım diye söyledi.🤷🏻‍♀️ Sosyal medyada kendi içip ben içmişim gibi paylaştı falan. Anlatınca komik duruyor ; ama inanın sizin yaşadıklarınızı malesef toplumumuzda benim gibi birçok kadın yaşıyor. Herkes kendi pisliğinde boğulsun, takmayın.

7 sene yine iyi tahammül etmişsiniz.
Benim kayınvalidem bana yılanlık yapmaya kalktı, evlendikten 2 ay sonra görüşmeyi kestik. Eşim hem annesini hem beni idare edemeyince yuvamız seçti. Kayınvalidem geçen aylarda vefat etti. Tek evladıyla küs gitti.
Bazı insanlar kötü kalpli olmalarının bedelini ödemeliler. Adalet bunu gerektirir.

Valla benim ananem gelininin ağzına bakar üzülmesin kırılmasın geldiğinde rahat etsin diye kaç yaşında kadın elinden geleni yapar yaş ilerledikçe çocuklaşmadır yok cahilliktendir olayı beni gıcık ediyor. İsteyen çokta güzel bakıyor çokta güzel anlaşıp ilişkiyi ilerletiyor. Hiç ilgilenmeyin eşinizle aranız iyi olsun yeter.

7 sene yine iyi tahammül etmişsiniz.
Benim kayınvalidem bana yılanlık yapmaya kalktı, evlendikten 2 ay sonra görüşmeyi kestik. Eşim hem annesini hem beni idare edemeyince yuvamız seçti. Kayınvalidem geçen aylarda vefat etti. Tek evladıyla küs gitti.
Bazı insanlar kötü kalpli olmalarının bedelini ödemeliler. Adalet bunu gerektirir.
Off bu da çok kötü olmuş ama

Umursamazsan ortada sorun kalmaz.. Eşin ile aran iyi ise gerisi boş bence.

Çocukluktan gelen bir onaylanma problemim var, bu nedenle hep bir onay bekleme ve kabul görme takıntım var. Zaten eşimi dolduracak, aramızı açacak bir kadın değil Allah için ama olsa da zaten eşim müsade etmez. Bende bu onay takıntısı olmasa hiç takmazdım zaten.
Siz bu özelliğinizi törpülemeye çalışın çok daha mutlu olun. Benim kv ile hiç dialogum yoktur. Arayıp sormaz bende aynı şekilde. Çok mesafeliyim olmasam tüm hayatımızı didik didik eder. Böylesi en iyisi.

Kilo şakaları dışında hiçbir sorun yok bence.
Doğum gününüzü kutlamasını niye bekliyorsunuz mesela? Ya da nişanlıyken arayıp sormasını niye beklediniz?
Böyle beklentiler çok gereksiz geliyor bana.

Ben nişanlıyken kayınvalidemle 2 defa konuştum telefonda. İkisinde de ben aradım; biri bayram, biri anneler günüydü.
Kimse doğum günümü de kutlamadı. Hiçbiriyle bir sorunum da yok. Birbirimize karşı gayet saygılı ve standart bir ilişkimiz var. Neden kutlamadılar diye düşünüp üzülmek aklıma bile gelmemişti.

Alınacak evin parası kayınvalidenizden çıktıysa evi üzerine istemesi küçük hesap değil bence. Dünyanın binbir türlü hali var. Bir boşanma durumunda eşim niye hak sahibi olsun ailemin parasında? Eşinizin annesine sinirlenmesi hadsizlik o yüzden.

Ben sizin fazlasıyla alıcı bir insan olduğunuzu düşündüm. Alıcı olduğunuz kadar verici misiniz orasını bilmiyorum ama beklentilerinizi azaltırsanız daha mutlu olursunuz. Çok vericiyseniz onu da azaltın.

kv doğum gününü kutlasa ne kutlamasa ne. En çok buna takılmışsınız sanki ama çok gereksiz bir ayrıntı bence.
Saygı çerçevesinde mesafeli görüşmek gibisi yok.

Amaan benim kayınvalidem de beni pek sevmez bence. Sevmesin pek de takmıyorum açıkçası. Beni seven seviyor, benim sevdiklerim beni sevsin kafi. Çok da kafamın barışmadığı kayınvalide sevse neee sevmese ne.
Benimki doğumgünümü bilmez arayacak da kutlayacaklar fln tarih yazmaz🙂 Eşim arkadaşlarım ailem kutluyor ya daha ne ona mı takacağım bir de

Merhabalar. Selamlar. Evet olmuyor zorla güzellik, yedi senelik kayınvalide ilişkimden çıkarttığım sonuç bu. Kayınvalidem malesef beni sevemedi ancak nazik bir kadın olması bunu en azından yüzüme vurmasını engelliyor.

Eşimin ilk benim ikinci evliliğimiz ve aramızda altı yaş var ben büyüğüm. Biz arkadaş olarak başlayıp özellikle ben yaş farkından ötürü ciddi düşünmezken bambaşka bir yola saptık. Eşim olgundur bense çocuksuyum. Farklı karakterlerde olsak da çok iyi anlaşan eğlenceli bir çiftiz, kavga gürültümüz olmaz iyiyiz yani mutluyuz.

Kayınvalidem bir gün eşime ( o zaman sevgiliydik) ya o ya ben demiş eşim de kapıyı çekip çıkmıştı. Nişan dönemimizde de beni aramadı sormadı kötü de değildi ama mesafeliydik. Evlendikten sonra da bir kere ağzından güzel söz duymadım. Yazlığa giderdik komşular bana bayılır över, kaynanam (hak etti bunu askskskskskdk) öyle dururdu put gibi. Ve bu sene doğumgünümde aramadı, aile wp grubunda kutladı. Ve sanırım eşim sitem etti ki gece 22:30’da süpriz yaptık diye çiçeksepetinin en dandik plastik tadı olan yenilebilir çiçeklerinden geldi. Beni aramıyor, eşimi arıyor zaten artık. Bugün eşim Vive’yi vereyim mi dedi benimle konuşmadı.

Ben de doğumgününü mesajla kutlayıp çiçek almayı bırakmaya, aramamaya karar verdim. Çünkü zorla güzellik olmuyor bunu anladım sevilmiyorum.

Bunların haricinde iyiyizdir ama mesela bir yol tarif edecek, anlatır ve yürüyün de zayıflayın az der. Sana ne istersem tahterevanla giderim! Ya da mesela üşürüm şal isterim “ sana uymaz küçük hepsi” der. Şallar standart değil mi yahu :110:Böyle böyle kilo şakaları falan işte. Başka bir şeyini görmedim Allah için ama doğumgünümü kutlamaması koymadı değil sanki ben yokum gibi davranıyorlar.

Ha şimdi aklıma geldi, bize ev alırken eşim tapu işlemlerini sorunca “boşanırsanız mal paylaşımı olur kendi üstümde kalsın” demiş, eşim de çok kızmış. Ağzından kaçırmıştı bana. Böyle de küçük hesaplar olmadı değil yani :)

Artık yaranmak için kendimi paralamaya gerek duymayacağım bu açıdan da iyi oldu diyebilirim. Okuyanlara teşekkür ederim.
Nıye bu kadar takıosun .Bak eşin senın yanında .Bana olmayan şal sana nasıl oluyor de.Yada muhattap olma .Kımse kımseyı sevmek zorunda deıl gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X