Aynen tatlım ne yaşattıysan onu yaşarsın ilahi adalet mutlaka tecelli ediyoBöyle seyleri okumak keyif verici :)
Hic kimse Nemrut gibi yaşayıp Ibrahim gibi ölmez
Aynen tatlım ne yaşattıysan onu yaşarsın ilahi adalet mutlaka tecelli ediyo
Mesela bende şu an ilahi adaletin komşuma tecelli etmesini istiyorum arkamdan konuşmuş:)Kesinlikle 1 saniue şaşmıyor :)
Edecek edecek hic merak etme sekerimMesela bende şu an ilahi adaletin komşuma tecelli etmesini istiyorum arkamdan konuşmuş:)
Ama onu yolmamak için zor duruyorum:)Edecek edecek hic merak etme sekerim
Ama belki senin haberin olmaz,insaniz egolaniriz oooh canima değsin deriz diye allah bize göstermeden intikamimizi alir :)
Belki de duyarsin ama :)
Senin gibi birisine bunları mı yaptı o adi insan müsveddeleri umarım sana yaptıkları çıkar canım benimMrblar Kadınlar Klubunun guzel uyeleri...
Ben ćalıstıgım kurumda mesai arkadaşlarım tarafımdan ciddi anlamda baskı, yıldırma ve mobinge ugradım.Masama tarım ılacı surulmesinden tutun da cocugu olmayan babam yasindaki adamla evlendirilmeye calıstırılmak gibi bir cok sıkıntı cıkardılar bana bu insanların mensubu oldugu grup amac icin hersey mubah oldugunu dusunen bir grup daha acik yazamiyorum.
En son ilisik keserken her biri ayrı ayrı helallik istedi benden; cevabım "yenilen icilen varsa helal olsun dahası yok " oldu bu cevaptann sonra tekrar tavır aldılar bana karsı.Simdi dusunuyorum da acaba helal edilmeyen hak yerini bulur mu bana yasattıklarını yasarlar mı? Üzüldükce Alllah sizi, sizin gibilerle karsılastırsın derdim içimden hep.Sizler hic hakkinizi helal etmediginiz kisilerin bu hakkı odedigine sahit oldunuz mu?Bazen dusunuyorum acaba yanlarına mı kalacak onca gozyası diye...
Okudugunuz icin tesekkur ederim...
İnşallah Rabbime havale ettim canım her birini Rabbimin huzurunda davaciyimSenin gibi birisine bunları mı yaptı o adi insan müsveddeleri umarım sana yaptıkları çıkar canım benim
Mrblar Kadınlar Klubunun guzel uyeleri...
Ben ćalıstıgım kurumda mesai arkadaşlarım tarafımdan ciddi anlamda baskı, yıldırma ve mobinge ugradım.Masama tarım ılacı surulmesinden tutun da cocugu olmayan babam yasindaki adamla evlendirilmeye calıstırılmak gibi bir cok sıkıntı cıkardılar bana bu insanların mensubu oldugu grup amac icin hersey mubah oldugunu dusunen bir grup daha acik yazamiyorum.
En son ilisik keserken her biri ayrı ayrı helallik istedi benden; cevabım "yenilen icilen varsa helal olsun dahası yok " oldu bu cevaptann sonra tekrar tavır aldılar bana karsı.Simdi dusunuyorum da acaba helal edilmeyen hak yerini bulur mu bana yasattıklarını yasarlar mı? Üzüldükce Alllah sizi, sizin gibilerle karsılastırsın derdim içimden hep.Sizler hic hakkinizi helal etmediginiz kisilerin bu hakkı odedigine sahit oldunuz mu?Bazen dusunuyorum acaba yanlarına mı kalacak onca gozyası diye...
Okudugunuz icin tesekkur ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?