anlayamadim ben adamin niyetinin farkli oldugunu yasi cok buyuk oldugu icin, kondurmadim ustune bir de neden kabul etmiyorsun dedilerNe biçim iş yeri orası kim kimi zorla evlendiriyor vasıfları ne onların? Fazla saf davrandınız galiba.
Soruya cevap verecek olursam haksızlık yapanların başına geleni de gördüm gelmeyeni de. Açıkçası ben yaşadıklarımdan sonra birşey ifade etmiyor onların ne yaşadığı. Sonuçta üzüldüğümle kaldım mı kaldım gerisi onların problemi.
X veya y cemaati. Yeni bi oluşum veya bildiğimiz durum. Neden onlara katılmak yerine şikayet etmiyorsunuz?Masama tarım ilacı surulmesi soyle oldu kurumumda calisan o guruba mensup ( x cemaati diyelim) kadinin para talebi oldu vermeyince aradan biraz zaman gecti agzim yuzum sismeye basladı, saclarım dokulmeye basladi bir bayan arkadas soyledi ceksin cezasini diyorlar sana masana tarim ilaci suruyorlar diye diger konu da adam surekli etrafimda dolaniyordu once yasi cok buyuk oldugu icin ben yakıstıramadım sonrasında seni evlendirelim.demeye basladilar calostigimm kisiler, kim deyince adaminn adini soylediklerinde soka girdim.Bunu soylemeleri bile ayıp bejce kendi.bebde bir anne babanin evladiyim neden bana bunubyapiyorsunuz dedim o kadar yasli degil cevabini verdiler.Il Emniyet Mudurune goruse ciktim durumu anlattim sadece dinledi akabinde Genel Mudurluge goruse ciktim 4 ay kalmis sık disini şarkının bitmesine dediler.durum bu
Ettim sikayet de kime kimi sikayet edecegim ilaveten kabul etmiyorlarki yaptiklarini yok oyle bir sey deyip cikiyorlar isin icinden.kapattılar konuyuX veya y cemaati. Yeni bi oluşum veya bildiğimiz durum. Neden onlara katılmak yerine şikayet etmiyorsunuz?
Saf derken salak demek istemedim yanlış anlamayın saf niyetliymişsinizki anlamamışsınız onlarda bunu kullanmış Allah korumuş neysekianlayamadim ben adamin niyetinin farkli oldugunu yasi cok buyuk oldugu icin, kondurmadim ustune bir de neden kabul etmiyorsun dediler
Tek bir ihbarla , saçma tartışmalarda bile inadına yapılan ihbarlarda, suçsuzların bile sorgulandığını biliyoruz.Ettim sikayet de kime kimi sikayet edecegim ilaveten kabul etmiyorlarki yaptiklarini yok oyle bir sey deyip cikiyorlar isin icinden.kapattılar konuyu
Kimsenin ahı kimsede kalmaz er yada geç yaşarlar...Mrblar Kadınlar Klubunun guzel uyeleri...
Ben ćalıstıgım kurumda mesai arkadaşlarım tarafımdan ciddi anlamda baskı, yıldırma ve mobinge ugradım.Masama tarım ılacı surulmesinden tutun da cocugu olmayan babam yasindaki adamla evlendirilmeye calıstırılmak gibi bir cok sıkıntı cıkardılar bana bu insanların mensubu oldugu grup amac icin hersey mubah oldugunu dusunen bir grup daha acik yazamiyorum.
En son ilisik keserken her biri ayrı ayrı helallik istedi benden; cevabım "yenilen icilen varsa helal olsun dahası yok " oldu bu cevaptann sonra tekrar tavır aldılar bana karsı.Simdi dusunuyorum da acaba helal edilmeyen hak yerini bulur mu bana yasattıklarını yasarlar mı? Üzüldükce Alllah sizi, sizin gibilerle karsılastırsın derdim içimden hep.Sizler hic hakkinizi helal etmediginiz kisilerin bu hakkı odedigine sahit oldunuz mu?Bazen dusunuyorum acaba yanlarına mı kalacak onca gozyası diye...
Okudugunuz icin tesekkur ederim...
Merak ettim,bir kişi kötü ve zor bir durumdayken mi tepkisiz kalıyorsunuz?Ben bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum, o yüzden elimden gelen ve hakkım olan bi durum varsa sonuna kadar kullanarak insanları mahrum bırakmayı seçiyorum bazı şeylerden. Mesela belki kötü birşey ama herkese iyilik yapasım gelmiyor bazen tepkisiz kalıyorum.
Goruse cıktım, Genel Mudurluge gittim elimden geleni yaptım.biraz da korktum baska bir olay olmustu isim verirsen; iftira atilabilir sana kendini aklayamazsin dediler, tek basina yasiyorsun dediler.Sarktaydim bu olaylar oldugu zaman yalniz akil danisacak kimse de yokTek bir ihbarla , saçma tartışmalarda bile inadına yapılan ihbarlarda, suçsuzların bile sorgulandığını biliyoruz.
Üstelik eliniz armut toplamıyor ya bu olağanüstü bir durum değil Türkiye için 3-4 senedir bu ve bunun gibilerle uğraşıyorlar ipliğini pazara çıkarmak için. Ufak bi video bile kanıt olabilirdi belki.
Ki zaten mobing onların tarzı olduğunu herkes bilir.
Sizi bence saf görmüşler yüklenmişler.
İyi de sizinki iftira değil bariz yani ne olduğu. Siz üzerinde dursanız illaki açığı çıkacaktı hepsininde.Goruse cıktım, Genel Mudurluge gittim elimden geleni yaptım.biraz da korktum baska bir olay olmustu isim verirsen; iftira atilabilir sana kendini aklayamazsin dediler, tek basina yasiyorsun dediler.Sarktaydim bu olaylar oldugu zaman yalniz akil danisacak kimse de yok
her hesap öbür dünyaya kalmıyo bence. yani benimde var böyle hakkımı helal etmediğim insanlar. hayatlarında olumsuz şeyler olmuş duydum ortak tanıdıklardan. oh olsun demiyorum ama hep Allah’a havale ettiğim için diye düşünüyorum
Hiç mi hakkınızı aramadiniz ,şikayet etmediniz gerekirse dava bile açılırdı.Anlattiklariniz yenilir yutulur cinsten değil ,ne demek babam yaşındaki insanla zorla evlendirmeye kalktılar ,o kişiler bu hakkı kendilerinde nasıl buldu ve siz ne tepki verdiniz .Kusura bakmayın ama eksik yerler var gibi konuda
Yap et insanin ekmegiyle oyna iftira at sonra helallik istedim vicdan tertemiz olur mu öyle şeyMrblar Kadınlar Klubunun guzel uyeleri...
Ben ćalıstıgım kurumda mesai arkadaşlarım tarafımdan ciddi anlamda baskı, yıldırma ve mobinge ugradım.Masama tarım ılacı surulmesinden tutun da cocugu olmayan babam yasindaki adamla evlendirilmeye calıstırılmak gibi bir cok sıkıntı cıkardılar bana bu insanların mensubu oldugu grup amac icin hersey mubah oldugunu dusunen bir grup daha acik yazamiyorum.
En son ilisik keserken her biri ayrı ayrı helallik istedi benden; cevabım "yenilen icilen varsa helal olsun dahası yok " oldu bu cevaptann sonra tekrar tavır aldılar bana karsı.Simdi dusunuyorum da acaba helal edilmeyen hak yerini bulur mu bana yasattıklarını yasarlar mı? Üzüldükce Alllah sizi, sizin gibilerle karsılastırsın derdim içimden hep.Sizler hic hakkinizi helal etmediginiz kisilerin bu hakkı odedigine sahit oldunuz mu?Bazen dusunuyorum acaba yanlarına mı kalacak onca gozyası diye...
Okudugunuz icin tesekkur ederim...
Eğer bana daha evvel ciddi anlamda kötülüğü dokunmuş ise ve bunu bile isteye yapmış, tekrar etmiş ise haliyle gelip benden yardım isteyemiyor zaten ama benim kulağıma o veya bu yerden bir şekilde ulaşırsa da yardımcı olmuyorum. Yani yapabileceğim birşey olmuş olmasına rağmen yardım etmeyi talep etmiyorum. O zaten benim yapabileceğim bir şey olduğunu hiç bilmiyor ben de "görmedim, duymadım, bilmiyorum" yapıyorum.Merak ettim,bir kişi kötü ve zor bir durumdayken mi tepkisiz kalıyorsunuz?
Yani o anda cok yardıma muhtaçken mesela?
Bende böyleyim,o yüzden sordum,lakin benim bazen vicdanım fısıldanıyor ya da acabalar oluyor. Yapsa mıydım gibisinden.Eğer bana daha evvel ciddi anlamda kötülüğü dokunmuş ise ve bunu bile isteye yapmış, tekrar etmiş ise haliyle gelip benden yardım isteyemiyor zaten ama benim kulağıma o veya bu yerden bir şekilde ulaşırsa da yardımcı olmuyorum. Yani yapabileceğim birşey olmuş olmasına rağmen yardım etmeyi talep etmiyorum. O zaten benim yapabileceğim bir şey olduğunu hiç bilmiyor ben de "görmedim, duymadım, bilmiyorum" yapıyorum.
Yok arkadaş iyilik yapayım kötülüğü yapan utansın zamanları bitti, millet arsız. Bindikçe biniyorlar tepene ben de kendimi düşünmek zorundayımBende böyleyim,o yüzden sordum,lakin benim bazen vicdanım fısıldanıyor ya da acabalar oluyor. Yapsa mıydım gibisinden.
Genel olarak tavrım bu ama
Doğrusu da bu bence
Yok yok ne utanmas,yüz alırlar astarından daha fazlasını isterler. Iyilik yapmışken,bir de karşılığı nankörlük ve hainlik olur.Yok arkadaş iyilik yapayım kötülüğü yapan utansın zamanları bitti, millet arsız. Bindikçe biniyorlar tepene ben de kendimi düşünmek zorundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?