Zorla hellalik almak

anlayamadim ben adamin niyetinin farkli oldugunu yasi cok buyuk oldugu icin, kondurmadim ustune bir de neden kabul etmiyorsun dediler

X veya y cemaati. Yeni bi oluşum veya bildiğimiz durum. Neden onlara katılmak yerine şikayet etmiyorsunuz?

X veya y cemaati. Yeni bi oluşum veya bildiğimiz durum. Neden onlara katılmak yerine şikayet etmiyorsunuz?
Ettim sikayet de kime kimi sikayet edecegim ilaveten kabul etmiyorlarki yaptiklarini yok oyle bir sey deyip cikiyorlar isin icinden.kapattılar konuyu

anlayamadim ben adamin niyetinin farkli oldugunu yasi cok buyuk oldugu icin, kondurmadim ustune bir de neden kabul etmiyorsun dediler
Saf derken salak demek istemedim yanlış anlamayın saf niyetliymişsinizki anlamamışsınız onlarda bunu kullanmış Allah korumuş neyseki

Ettim sikayet de kime kimi sikayet edecegim ilaveten kabul etmiyorlarki yaptiklarini yok oyle bir sey deyip cikiyorlar isin icinden.kapattılar konuyu
Tek bir ihbarla , saçma tartışmalarda bile inadına yapılan ihbarlarda, suçsuzların bile sorgulandığını biliyoruz.
Üstelik eliniz armut toplamıyor ya bu olağanüstü bir durum değil Türkiye için 3-4 senedir bu ve bunun gibilerle uğraşıyorlar ipliğini pazara çıkarmak için. Ufak bi video bile kanıt olabilirdi belki.
Ki zaten mobing onların tarzı olduğunu herkes bilir.

Sizi bence saf görmüşler yüklenmişler.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz er yada geç yaşarlar...
Benimde çok hakkımı helal etmedigim oldu.
Mevla büyük canım burası olmazsa ahirette var...
Allah'ın adaleti şaşmaz...

her hesap öbür dünyaya kalmıyo bence. yani benimde var böyle hakkımı helal etmediğim insanlar. hayatlarında olumsuz şeyler olmuş duydum ortak tanıdıklardan. oh olsun demiyorum ama hep Allah’a havale ettiğim için diye düşünüyorum

Merak ettim,bir kişi kötü ve zor bir durumdayken mi tepkisiz kalıyorsunuz?
Yani o anda cok yardıma muhtaçken mesela?

İlahi adaletin terazisi şaşmaz elbette ödeyecekler yaptıklarını.
Ama keşke bu dünyada da arasaydınız hakkınızı.
Tarım ilacı fazla olmamış mı?
O da nereden gelmiş akıllarna inanılır gibi değil,dava açmalıydınız.

Goruse cıktım, Genel Mudurluge gittim elimden geleni yaptım.biraz da korktum baska bir olay olmustu isim verirsen; iftira atilabilir sana kendini aklayamazsin dediler, tek basina yasiyorsun dediler.Sarktaydim bu olaylar oldugu zaman yalniz akil danisacak kimse de yok

İyi de sizinki iftira değil bariz yani ne olduğu. Siz üzerinde dursanız illaki açığı çıkacaktı hepsininde.
Allah’ın cezaları gizli gizli kaç kişinin canını yakmışlar dört bir tarafta...

Ben oh olsun diyorum. Demekki benimde birazcik daha insanliktan nasibimi almam gerekiyor
Ama napayim nefs iste nefs meselesi
Ooooh canima degsin diyorum eşim cok kızıyor hakli da.
Bidaha demicem bende iyi degil böyle seyler...

Artık o kadar yalnizlastik ki,konu sahibine cok üzüldüm
Nasil sindirmeye çalışmışlar yaziklar olsun ne hallere geldik memleket olarak
Tarim ilaci koymak nedir ya pislikler

Muhtemelen bahsettiği insanlar KHK lar ile memuriyetten atılan insanlar, o sebeple o zamanlar hiç bir şeyler olmazdı.

Yap et insanin ekmegiyle oyna iftira at sonra helallik istedim vicdan tertemiz olur mu öyle şey
Benim de büyük ihtimal gerçekleştiğini gormeyeceğim büyük ahlarim var
Kendilerinden değilse bile cocuklarindan cikar inşallah

Her türlü pisliği, haksızlığı yapıp üzerine bir de helallik istemek moda oldu herhalde.
Kötüye kolay kolay bir şey olmuyor onu baştan söyleyeyim de, hasta olacak düşecek, ölüm döşeğine neyim yatacak da hani anca o zaman can tehlikeye girince aklı başına geliyor gelenin, diğerleri lafta ve "Helal ediyorum" demek zorunda da hissetmeyin kendinizi.

Aklıma şey geldi, babam tarafından birkaç tip, biri zaten geberirken helallik isteye isteye gözü açık gitti, iyi de oldu. Biri de geçtiğimiz senelerde hacca gitmeye karar vermiş, sıradan milletten helallik gezmesinde. Annemlere de uğradı tabi, gidecekken çıkış kapısı önünde kadın bana atladı, elime yapışıverdi "Hakkını helal et kızım" diyerek, boş bulundum "Helal olsun" dedim, demezdim ya kapı önünde gider ayak kündeye getirdi tilki. Neyse daha da adam akıllı bi yeri denk gelmedi, aklımda. "Dilden ettim he, öyle kalbin rahatlamasın burada değilse, sıratta karşılaşacağız, öyle beleşe hak helali yok bende bi düşün yediğin bkları." diyeceğim, şöyle bi suratı kararıversin. Onu görsem bile yeter

Kibar olmak, "Ayıpsız ayrılayım" diye insan olmayana, insanlığı hak etmeyene hakkı dilden helal etseniz de, gönülden onun hesabı bir gün sorulur. İlahi adalete inanmak insanı rahatlatıyor buna bizim ihtiyacımız var; çünkü diğer türlü düşününce çok huzursuz oluyorum şahsen. Her şeyin bir karşılığı vardır, karma mı denir, hak geçme mi denir; bugün olmaz 10 sene sonra olur, o zaman olması gerekir vs... Ben bana hakkı geçen kimsenin uzun süre huzurla yaşadığına şahit olmadım, hepsi bi hallere girdi-giriyor ve fakat o kişiler "Ya ben Gangstaya şöyle yaptım şu gün şunu yaşıyorum" diye akıl eder, öyle düşünür mü, hafızaları vicdanlarına ne kadar bağlıdır orası bilinmez.

Merak ettim,bir kişi kötü ve zor bir durumdayken mi tepkisiz kalıyorsunuz?
Yani o anda cok yardıma muhtaçken mesela?
Eğer bana daha evvel ciddi anlamda kötülüğü dokunmuş ise ve bunu bile isteye yapmış, tekrar etmiş ise haliyle gelip benden yardım isteyemiyor zaten ama benim kulağıma o veya bu yerden bir şekilde ulaşırsa da yardımcı olmuyorum. Yani yapabileceğim birşey olmuş olmasına rağmen yardım etmeyi talep etmiyorum. O zaten benim yapabileceğim bir şey olduğunu hiç bilmiyor ben de "görmedim, duymadım, bilmiyorum" yapıyorum.

Bende böyleyim,o yüzden sordum,lakin benim bazen vicdanım fısıldanıyor ya da acabalar oluyor. Yapsa mıydım gibisinden.
Genel olarak tavrım bu ama
Doğrusu da bu bence

Bende böyleyim,o yüzden sordum,lakin benim bazen vicdanım fısıldanıyor ya da acabalar oluyor. Yapsa mıydım gibisinden.
Genel olarak tavrım bu ama
Doğrusu da bu bence
Yok arkadaş iyilik yapayım kötülüğü yapan utansın zamanları bitti, millet arsız. Bindikçe biniyorlar tepene ben de kendimi düşünmek zorundayım

Yok arkadaş iyilik yapayım kötülüğü yapan utansın zamanları bitti, millet arsız. Bindikçe biniyorlar tepene ben de kendimi düşünmek zorundayım
Yok yok ne utanmas,yüz alırlar astarından daha fazlasını isterler. Iyilik yapmışken,bir de karşılığı nankörlük ve hainlik olur.
Nankörlük son yıllarda moda oldu.

Ben eğer ortada bir hak varsa sen helal etsene etmesende hesabının sorulacağını düşünürüm ve bence kimse yaşattığını yaşamadan ölmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…