Hay Allah iyiliğini versin...
B leri, T leri koyunca daha mı anlaşılır oldu şimdi konu
Neyse,anladığım kadarı ile;seni seven ve köm köm öksüren,tenefüslerde cep konyağını(!) çıkaran çocuktan hoşlanıyorsan eğer ve buna değer diye düşünüyorsan;arkadaşlık kurup onu bu sigara ve alkol sorunundan kurtarabilirsin eğer istersen ve tabii isterse!
Kankan,arkadaşın ve arkadaşın sevgilisi için bişey diyemeyeceğim.
Onlar takılıp dursun konu içinde
üniversitede sigara içeni okuldan falan mı atıyorlar? yakalansa bitti demişsin..
ki zaten çocuk seni seviyormuş-her ne kadar söylememiş olsa da- sen onu değil, neden bu kadar taktın?
üniversitede sigara içeni okuldan falan mı atıyorlar? yakalansa bitti demişsin..
ki zaten çocuk seni seviyormuş-her ne kadar söylememiş olsa da- sen onu değil, neden bu kadar taktın?
Evet bu kismi bende anlamadim... Universiteye giderken sigara ictim okulun bahcesinde cok diger arkadaslarda da icen vardi. 8 yildir sigara iciyorum 27 yasindayim. Demek ki cok kotu birsey yapiyormusum herkesin kendi iradesi alti ustu sigara abartilmasin bence uyusturucu degilki tamam bunyeye zarar.Buna ragmen yasal ve yasi tutan herkesin kendi sorumlulugu sanki kokakin cekmis gibi anlatilmasin bence.Kendimi kotu hisettim valla ki be cevremden ne ailemden sigara icmemle ilgili bir kotu yorum almadim veya dislanmadim dislansam zaten sasirirdim.Sonucta insanlar sigara iciyorum diye konusmayacaklarsa konusmasinlar.... ohohoho boyle seylerle ugrasicaksam yasim olmus 27 konusmak istemeyen bahane ariyor der gecerim sigarada bulmam kusuru.
Gevşeyin biraz, uzaktan tanıdığınız insanların iradelerine saygı duyun. Kimse kimseyi zorla kötü alışkanlıklara alıştırmaz. Okulda alkol kullanması da eğitim hayatını bitiren bir hamle olmaz diye düşünüyorum bakıştığınız çocuğun. Beyazıt kampüsünün deniz gören arka kapısının üstü, ısınmak için konyak içilen soğuk koridorları, Boğaziçi üniversitesinin denize karşı şarap içilen çimenlikleri filan var popüler kampüs kısımları olarak yıllardan beri. Üstelik elinde cetvel nefes kontrolü yapan müdür yardımcıları da yok. Endişelenmeyin yani t için. Ama her aranızda alkol aldığını tüm sınıfa göstermek için kasan T bir parça pozcu galiba, bence önce bu alışkanlığından kurtulması lazım.