Zorla kötü alışkanlıklara alıştırıyor!

minasr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
306
1
116
Merhaba size dün duyduğum ve gördüğüm (görmez olaydım) bir olayı anlatayım.
Arkadaşım bir çocuğu seviyor. (Çok yakın değiliz ama severim kendisini) Bizim sınıftan çalışkan birisi.. Kankası yani sürekli gezdiği de beni seviyor. Her ne kadar söylemese de her derste- aralarda sürekli bakıyor göz göze geliyoruz espiri yapınca ilk bana dönüyor vs. bilirsiniz o durumları :)
Çocuğun sorunu sigara. Çok fazla içiyor. Alkol desen arada sırada ailesinden kaçırıp.Her arada içiyor (teneffüs yani) hem de okulun içinde! Boyu spor yapmasına rağmen çok uzamamış sırf bu yüzden. Derste köm köm öksürüyor vs. İçim gidiyor Yakalansa bitti zaten ve de tüm sınıf biliyor. Arkadaşımın sevdiği de başlarda ona destek olmak için yanındaydı fakat ona da tattırmış diye duydum alıştırıyormuş. Kız da ben de şoktayım :26:
Ben ve benim kankardeşim, dostum konuştuk bunu.B: "Ben beni seven birine sigarayı bıraktırmıştım." dedi. Ne yapmalıyım?
Kurunun yanında yaş da yanar misali...

Anlaşılmamış :) Aceleye geldi kusura bakmayın.
Arkadaşım:K
Kankam,dostum: B
Kötü alışkanlıklara sahip kişi (Beni seven): T
Mağdur ve kötü yola düşen (K'nin sevdiği) insan: F

Üniversitede oluyor bu olaylar.

Son düzenleme:
iki kere okumama rağmen zor anladım..

yaşlarınız kaç??

ama tek biliğim zorla kimseye sigarayı bıraktıramazsınız kendi istemesi lazım

Bizim sınıftan çalışkan biris uğraşıyor. Kankası sürekli gezdiği de beni seviyor

burada ne demek isteniz.çözemedimde..

bir olay ancak bu kadar karmaşık anlatır

kim kimin arkadaşı,sigara içen kim,kim kötü alışkanlığa alıştırıyor anlayan varsa önünde saygıyla eğilicem

konu sahibinin kankasının sevgilisinin kankası konu sahibini seviyomuş
ama kötü alışkanlıkları varmış
şimdi konu sahibinin kankasını sevgilisini de alıştırıyomuş
kız da konu sahibine ben zamnında senin sevgiline sigara bıraktırdım şimdi de sen benmkine bıraktır diyomuş

kafa öyle değil böyle karıştırılır:44:

Son düzenleme:
Birşey anlamadık ama olay kahramanı kim olursa olsun , kimse kimseye zorla kötü alışkanlıklar edindirmez..

Kankası mı kendisi mi artık her kimse kendi de istemiş ki teklifi değerlendirmiş hemen

bir olay ancak bu kadar karmaşık anlatır

kim kimin arkadaşı,sigara içen kim,kim kötü alışkanlığa alıştırıyor anlayan varsa önünde saygıyla eğilicem

2 kız 2 erkek var konuda

konu sahibi birisiyle bakışıyor ama kötü alışkanlıkları var alkol kullanıyor sigara içiyor hemde okulda sınıfta köh köh öksürüyor konu sahibi üzülüyor

konu sahibinin kız arkadaşının sevgilisi de bu çocuğa ilk başlarda yardım etmek için yanında bulunmuş ama bu sefer o da sigara içmeye başlamış :26:

şimdi diyor ki sigarayı nasıl bıraktarabilirim

hadi bekliyorum

Son düzenleme:
masallahhh

okudum okudum anlayamadım

hayır sigaraya yeni başlayanın sevgilisi dediğimiz kız konu sahibinin kankardeşi değil sadece arkadaşı

kankardeşi dediğimiz kişi 3.kız bence :26:

kızım var ya sevinçten ağlıyorum şu anda,ne cevherler varmış sende

Maaşallah zekana

e sigara içen kankasının sevgilisiyse o neden bıraktrmak için uğraşıyor ki,zaten kankası daha öncde birisine bıraktırmış sigarayı..kankası mı diyormuş senin hoşlandığın çocuk alıştırdı o zaman sen yardım deceksin diye

ama kimse de zorla birşeye alıştıramaz ki ya..

o zaman 2 erkek 3 kız olmaz mı
:26:

konu sahibinin kız arkadaşıyla kankardeş aynı kişi değil

o yüzden sigaraya bırakan kişi kankardeşin sevgilisi oluyor 3.erkek yani o bu konuda yok

şu an bu arkadaşların sevgilileri hala sigara içiyor

çocuk nasıl birşeyse yardım için giden herkesi sigaraya alıştırıyor

senle ben ortalığı daha bi karıştırdık sanki

yemin ederim tek kelime anlamıyorum,3 kez okudum ve hala bişey anlayamadım..öss paragraf sorularından beter!

bence sen de daha açıklamaya çalşma bana,kendine yazık etme,anlamıycam çünkü

valla bu konuda tavsiye veremiycem ama edebiyat dersini biraz daha dikkatli dinlemeni tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…