bir olay ancak bu kadar karmaşık anlatır
kim kimin arkadaşı,sigara içen kim,kim kötü alışkanlığa alıştırıyor anlayan varsa önünde saygıyla eğilicem
masallahhh2 kız 2 erkek var konuda
konu sahibi birisiyle bakışıyor ama kötü alışkanlıkları var alkol kullanıyor sigara içiyor hemde okulda sınıfta köh köh öksürüyor konu sahibi üzülüyor
konu sahibinin kız arkadaşının sevgilisi de bu çocuğa ilk başlarda yardım etmek için yanında bulunmuş ama bu sefer o da sigara içmeye başlamış :26:
şimdi diyor ki sigarayı nasıl bıraktarabilirim
hadi bekliyorum
konu sahibinin kankasının sevgilisinin kankasıkonu sahibini seviyomuş
ama kötü alışkanlıkları varmış
şimdi konu sahibinin kankasını sevgilisini de alıştırıyomuş
kız da konu sahibine ben zamnında senin sevgiline sigara bıraktırdım şimdi de sen benmkine bıraktır diyomuş
kafa öyle değil böyle karıştırılır:44:
2 kız 2 erkek var konuda
konu sahibi birisiyle bakışıyor ama kötü alışkanlıkları var alkol kullanıyor sigara içiyor hemde okulda sınıfta köh köh öksürüyor konu sahibi üzülüyor
konu sahibinin kız arkadaşının sevgilisi de bu çocuğa ilk başlarda yardım etmek için yanında bulunmuş ama bu sefer o da sigara içmeye başlamış :26:
hadi bekliyorum
2 kız 2 erkek var konuda
hadi bekliyorum
kızım var ya sevinçten ağlıyorum şu anda,ne cevherler varmış sende
Maaşallah zekana
e sigara içen kankasının sevgilisiyse o neden bıraktrmak için uğraşıyor ki,zaten kankası daha öncde birisine bıraktırmış sigarayı..kankası mı diyormuş senin hoşlandığın çocuk alıştırdı o zaman sen yardım deceksin diye
ama kimse de zorla birşeye alıştıramaz ki ya..
o zaman 2 erkek 3 kız olmaz mı
:26:
konu sahibinin kız arkadaşıyla kankardeş aynı kişi değil
o yüzden sigaraya bırakan kişi kankardeşin sevgilisi oluyor 3.erkek yani o bu konuda yok
şu an bu arkadaşların sevgilileri hala sigara içiyor
çocuk nasıl birşeyse yardım için giden herkesi sigaraya alıştırıyor
konu sahibinin kız arkadaşıyla kankardeş aynı kişi değil
o yüzden sigaraya bırakan kişi kankardeşin sevgilisi oluyor 3.erkek yani o bu konuda yok
şu an bu arkadaşların sevgilileri hala sigara içiyor
çocuk nasıl birşeyse yardım için giden herkesi sigaraya alıştırıyor
senle ben ortalığı daha bi karıştırdık sanki
yemin ederim tek kelime anlamıyorum,3 kez okudum ve hala bişey anlayamadım..öss paragraf sorularından beter!
bence sen de daha açıklamaya çalşma bana,kendine yazık etme,anlamıycam çünkü
hee heeeyok yok parçaları birleştirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?