- 6 Aralık 2010
- 6.158
- 1.549
- 373
- Konu Sahibi ipektuncer
-
anlattıklarından biraz dengesiz tipler olduğunu düşünüyorum...
aklına geleni söyleyen karşısındaki ne düşünür kırılır mı üzülür mü diye düşünmeyen,
suçlu olduğu halde üste çıkmaya çalışan insanlar (yanlış hatırlamıyorsam)
bu insanların seni bir de bayramda bile gelmedi diye suçlu gösterecekler
diye düşündüğüm için öyle yazdım...
aslında en iyisi arefeden gitmek bence de böylelikle sorulara ve sorunlara muhatap kalmayabilirsin.
umarım senin ve ailen için huzur dolu bir bayram olsun...
Seni beğene beğene sonunda nazarı değdirdik sıkma canını sen bunları da aşarsın sen bugüne kadar alttan aldığın için eşine de heralde hep normal geldi şimdi gitmem deyince şaşırdı adam halledersiniz siz anladığım kadarıyla eşin de senin gibi sağduyulu düşünceli biri tatlıya bağlanır umalım
ipekcim bu insanlar seni hamileyken de üzmüştü, en azından strese girmiştin, burda paylaşmıştın.
o zaman da demiştik sana hepimiz "kendini ve çocuklarını düşün çünkü bu insanlardan sana fayda yok zarar var". diye.
şu zor günlerinde dahi yardımına gelmediler.
bizm burdan gelip yardım edesimiz geldi.
bebek görmeye bari gelmeleri gerekirdi.
"olması gereken buydu, büyüklük etmeleri gerekirdi." eşinin tabiriyle.
şimdi sen bi hafta kafa dinleyeceksin alt tarafı ailenle, niye stresle geçiresin ki bunu.
bayramda eşin çok istiyorsa- ki niye bu kadar istediğini anlayamadım- kendisi gidebilir.
eşinle önceki konularından anlattığın kadarıyla çok iyi bir ilişkileri yokmuş, onların maddi istekleri dışında.
onlar sizi çok görmek istiyorlarsa haftasonu gelebilirler, önden bayramlaşırsınız.
yine de sen bilirsin, o günkü psikolojine de bağlı olacaktır.
canim yazdim fakat mesaj kutun doluydu tekrar deneyecegim birazdan..
esin gidiyorsa gitsin bayram ziyaretine
sen moralini bozma
ben sahsen gitmenden yana degilim yine senin bilecegin is..
kendini uzme ve zorlama artik
unutma oncelik sensin cunku simdi iki cocugun var!
benim kizimda 45 gunluk oldu
hala cozemedim onu.. gaz sancisi vardi kurtulmustuk
oyleki geceleri bile bes alti saat uyuyordu
ama simdi bir kac saate bir uyanip ilgi bekliyor
ve emmeye cok duskun
yorucu ismis ciddi ciddi bir sorumlulukmus :)
benim gibi otuz sene kafasina gore giden birini
hizaya getirdi bu cocuk
rica ediyorum kendini uzme
Anladığım kadarı ile eşiniz onların eline koz vermek istemiyor "gelmediler felan" gibi ondan gitmek istiyor diye düşünüyorum. Eğer gitmezseniz bu defa gelmediler diyecekler gene sizin canınızı sıkacaklar kendi yaptıklarını görmezlerki terbiesiz insanlar.
Onun için eşiniz bu şekilde hareket etmeyi uygun görüyor sanırım.
Düğünümde anneme dedimki "halama arama gelmez" gerçektende öyle oldu .Şimdi diyorumki "keşke aramasaydın" olsun diyor " o zaman çağırmadı diyecekelrdi ama şimdi diyemiyorlar ben gelmediler diyebiliyorum ama" demişti
İnanıyorumki eşniz de böyle düşünüyor.
Tamayın diyeceğim ama sinek küçük ama mide bulandırır. Maalsefki takıyorz.
Ama yinede diyorum takmayın. Siz minik oğlunuza ve minik cadınıza odaklanın. En kıymetlileriniz her saniyenizin tadını çıkarın..
Kocaman öptüm sizi
ee canım gitmişsin heralde bayrama banunun konusunda gördüm neler oldu bu arada o lafa aklım takıldı kayınvaliden de boşanmamış mıydı o zaman o da aynı olmuyor mu
bayramın mübarek olsun bu arada cümlemizin
Bitanem, öncelikle senin de bayramın mübarek olsun, kızını da öpüyorum yanaklarından.
Evet gittim, ama gitmemekten beter bir gitmek oldu..
Çok rahat davrandım, ne kadar mutlu olduğumuzu alttan alttan pompaladım.
Eltim de vardı, çok zevk aldım valla..
Tatile gideceğimizi falan da kızım anlattı sağolsun 50 defa da tekrarladı..
K.validem ne dese iyi..
Tatile beni de götürseniz iyi olurdu, çocuklara bakardım, siz karıkoca rahat ederdiniz..
Aynen bunu söyledi..
Şok di mi..
Bebeklerim ameliyatlıyken bana yük olmadı,şimdi tatilde mi yük olacak ayol diyerek de bombamı patlattım..
Bebeklerim ameliyatlıyken bana yük olmadı,şimdi tatilde mi yük olacak ayol diyerek de bombamı patlattım..
İpekcim senin şu kıvrak zekana bayılıyorum.
Azıcık da kıskanıyorum.:26:
Hayır azıcık değil.
Çok kıskanıyorum
Canım çok güzel bir cevap olmuş. Sizin eve otobüs te mi yok ta gelemiyor bunlar.
Ben senin gibi bir arkadaşa sahibim, evet kıskanmalısın beni
bu arada online mısın canımmm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?