- Konu Sahibi mermaid2608
Bence siz hiç oralı olmayın. Sosyal hizmetleri dinleyin. Doktor da yönetimle konuşsun başka bir hastaneye sevki yapılsın. Sizlik bir durum yok ki. Öz anneniz bile olsa bu haliyle eve geri getirmek olmaz. Bakım evi de şu aşamada olmaz. Kontrollü bir şekilde sakinleştirmesi lazım. İlaçlarla sakinlesecek seviyeye geldiği zaman eve yada bakım evine geçer.Pazar günü ameliyat olmuş. perşembe günü yoğun bakımdan çıkmış bir hasta cuma günü taburcu edilir mi normalde? Ustelik beyin ameliyatı.Buradan da anladım ben aslında aynen başımızdan atalım durumu mevcut
Ben çok yoğun bir panik atak yaşadım. Antidepresanlarin etkisi bir ayda anca olduğu için o süreçte günlük hep başka ağır bir ilaç daha kullandım. Kullanmadığımda çok kötü hislerim oluyordu. Kullandığımda da sürekli uyku modum oluyordu. Bir ayı tamamlayınca onu kesebildim. Çünkü diğer uzun süreli ilacım anca o zaman etki etmeye başladı.. uzun süreli ilaç etki edene kadar günlük sakinleştirici benzeri birşey verilmesi gerekir. Hasta itiraza açık olduğu için bunu evde sağlayamazsiniz.