leslie (bn de burdan öğrendim) leslie sansone isimli bir bayanın spor amaçlı başlattığı evde yürüyüş programı
nivea body de egzersiz programı aynı leslie gibi ama aerobik+pilates tarzı bişey
ben denemedim ama videolarına göz gezdirdim
kısaca evde spor için alternatifler
yeterli oldu mu? soru varsa alalım:)
kızlarr nive body ve leslie ne banada özet gecermisiniz :)
leslie (bn de burdan öğrendim) leslie sansone isimli bir bayanın spor amaçlı başlattığı evde yürüyüş programı
nivea body de egzersiz programı aynı leslie gibi ama aerobik+pilates tarzı bişey
ben denemedim ama videolarına göz gezdirdim
kısaca evde spor için alternatifler
yeterli oldu mu? soru varsa alalım:)
çoook teşekkur ederim canım sorularıma cevap aldım
slm tatlım geldim kusura bakma daha yeni girdim nete ancak kendi topiğime yapılan yorumları okuyup cevap yazdımsabah
1yumurta
1,5 dilim k.ekmek
domates salatalık
kk peynir
4 zeytin
1dilim ananas
1 mandalina
öğlen
5 yk pırasa
1 bardak ayran
1 dilim k.ekmek
bol bol salata
1 elma
akşam
1 küçük tabak kıymalı makarna((((((( dayanamadımm
bol salataa
ara meyvemide yemedim daha 9 gb 1 dilim ananas yemeyi düşünüyorm
gene bolbol suu ve yeşil çayy yatmadan öncede 3 milles leslie yapcam sabah yapılan spormu daha etkili akşam yapılanmı??? gerçi spor yapalımda ha sabahh ha akşam
slm tatlım geldim kusura bakma daha yeni girdim nete ancak kendi topiğime yapılan yorumları okuyup cevap yazdım
sen merak etme olur mu ben elimden geldiğince takip ediyorum tüm topikleri o yüzden biraz gecikebiliyorum kusura bakma bu nedenle
menün de harika akşam yediğinden dolayı da pişmanlık duyma bence hem tabak küçük demişsin hem de et+k.hidrat+salata yemişsin bence yapabileceğinin en iyisi daha iyisi can sağlığı...
bu şekilde devam inşallah...afiyet olsun
sevgiler...
rica ederim cnmçok sevindim makarna yediğim için ekmek yememiştim zaten ilginden dolayı teşekkür ederim sende olmasan kimse beni takip edip menüme yorum yapmayacak
şimdi leslie yapcam 45 dk
dün int de sorun vardı girip yazamadım menümü
sabah
bol maydanoz ve soğanla yapılmış çökelek kavurması
4 y zeytin
1.5 dilim kepekli ekmek
1 mandalina
öğlen
5 y.k pırasa
5 y.k yoğurt
bol bol salata
1 dilim k.ekmek
1 elma
2 tane form bisküvi
akşam
5 yk barbunya
5 yk bulgur pilavı
bol bol slata
3 yk yoğurt
1portakal
1 tane form bisküvi
gene bol bol su ve yeşil çay içtim günlük 3litre su içiyorumdur 3 kez de yeşil çay içiyorum yemeklerden sonra
ve 40dk leslie yaptım 20 dk da bisiklet
ve bel kısmımda incelme vaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
menulerını okudum da sımdı guzel gercekten herseyden alıosun yanı vıtamın acısındanveee belınde ıncelme olmasına cokkk sevındımm umarım devamı gelır sorunsuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?