zorla verdiğim 5 kiloyu geri aldım : (

sadiyem33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2011
1.123
0
0
İçel Mersin
memlekete gittiğimde zorla verdiğim 5 kiloyu 1ay içinde geri almışım 3 ayda zorla vermiştim 5kiloyu ama şimdi geri 72 olmuştum 67ye hatta 66ya kadar düşmüştüm ben neyapcam yaaaa gene geriledim artık havalarda soğudu yürüyüşe gidilmiyoo tekrar dünden beri diyete başladım az yiyorum kendimce yarım saatden fazla spor yapıyorum bol su içiyorum ve yeşil çay-limon içiyorum sabahlarıda maydanoz limon kürü yapıyorum inşallah kısa sürede kilo veririm evde ne sporları yapıyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz....

Tatlım evde leslie ile yürüyüş yapabilirsin... Bende yeni başladım ama etkili diyor arkadaşlar denemkten zarar gelmez BAşarıcaz birlikte merak etme.

merhaba ne kötü değilmi zorla verdiğimiz kiloları hemen geri alıyoruz ben verdiğim 10 kiloyu geri aldım rezillik
benim spor alteim var evde daha başlamadım ama
sende vede plates yapabilirsin

kızlar ben dün nivea body e başladım leslie biraz yavaş geldi bana ama ikisinide yapabilirim yarım saat yarım saat bakalım faydası olcakmı

Eşimde üzülüyo benim için okadar koşturdun uğraştın zorla verdin geri almışsın diyoo benseni her halinle seviyorum ama çabaların boşa gitti diyoo

bugün yediklerimide yazayım sizce normalmi çokmu

sabah
1 dilim k.ekmek
maydanoz soğan ve çökelekle yaptığım kavurmadan 2y.kaşığı
1 bardak süt

1 elma

öğlen
4 y.kaşığı bamya
yarım k.ekmeği
bol salata

1elma

akşam
1küçük kase mercimek çorbası
bol salata
ekmek yok

aralarda limonlu yeşil çay içiyorm sabah maydonaz-limon kürü içiyorum ara öğünlerdede elmayı tercih etmemin sebebi kasasıyla eve hediye gelmişti çok olunca elma yiyorum sürekli

haaa bide akşam altıdan sonra yemek yemiyorm sadece 7gibi 1 elma

tatlım öncelikle aramıza hoşgeldin
üzülme beraber vereceğiz kendini kötü hissetme biz burada birbirimize destek için varız ve bu nedenle açtık günlüklerimizi
menüne gelince...
bana biraz hafif geldi biraz da ye bence
sabah-öğlen 1 dilim daha yiyebilirsin
öğlen 6 yk, akşam 4 yk yap olur mu az olmuş seninki
aralar güzel
öglen veya akşama 1 kase yogurt, cacık veya 1 bardak ayran eklersen daha iyi olur
akşam da 7 gibi elma yiyorum demişsin, eğer en geç 10-11 gibi yatıyorsan güzel ama gece 11den sonra yatıyorsan bi ara daha yapmanı tavsiye ederim
onun haricinde cok harika 6 öğün süpersin
bir de leslie falan yap ya da yürüyüş, hayatına sporu da kat olur mu?
sevgiler...

bugün yediklerim

sabah
1,5 dilim k.ekmek
biraz peynir
4 zeytin
domates salatalık
1 yumurta

öğlen
5y.kaşığı bamya (dünkü yemekti)
1kase yoğurt
1 dilim k.emek

akşama lahana sarmıştım sararken haşlanmış lahana yedim ara öğün olarak saydım

akşam
6 tane ince lahana sarma
1 küçük patlıcan dolma
bol salata

1tane elma

gene bol su ve yeşil çay içtim

cnm genel olarak iyi ama akşam o patlıcan dolmasını yemeseymişsin daha iyi olurmuş bir de ara eklemeni tavsiye ederim meyve, yogurt ayran gibi hafif seyler bir avuc kadar fındık fıstık vs de olur

bu sefer vereceğim kilolarıı 58 olsam oda yeter topu topu 14kilocuk
tabii cnm 14 kilo ne ki
ayda 4 kilodan hesaplasak 3,5ay ki cok değil
mesela benm hedefim yaza kadar 30kilo 9 ay var 3ayda 10 kilo hedefledim az olsun kalıcı olsun
hep beraber başarcağız kızlar yılma yok

Kesinlikle yavaş olsun sağlam olsun
5 verip 10 almayalım
bende önce 60 sonrada 55 olmak isiyorum
biraz hayal gibi ama o kilolu günlerin acısını çıkarmak istiyorum
istediğim kiloya ulaşınca yapacağım ilk iş
bir alışveriş merkezine gidip çılgınlar gibi alışveriş yapmak olacak
Az kaldı 9 kilocuk neki

evet bende hızlı kilo vermeye karşıyım istesemde vermem zaten bünyem kabul etmiyoDDDDD
şuan 72yim şubata kadar 8 9 kilo vermem gerekk sonra bende kendimi atacam mersin foruma

sabah
1,5 dilim k.ekmek
1 yumurta
5 y.zeytin
birazda peynir
açık şekersz çay

1 mandalina

öğlen
4 küçük ince lahana sarma
5 y.kaşığı yumurtalı melemen
1bardak ayran

1tane çikolata (dayanamadım)
1,5 ince dilim ananas

akşam
5 küçük parça ızgara pirzola
bol bol salata
1bardak ayran
1dilim k.ekmek

yarım dilim ananas

bolbol su ve limonlu yeşil çay içtim yeşil çayı sade içemiyorum acı geliyor bana şimdi leslie ve nivea body yapcamm sanırım bugün yediklerimi abarttım hele çikolatadan sonra pişman oldum((

bence menün güzel hiç de abartı değil
çikolata da ztn bizim ortak zaafımız onu da görmedik ok?
ananas yağ yakımında yardımcı diye duymuştum ama hiç denemedim

kızlarr nive body ve leslie ne banada özet gecermisiniz :)
leslie (bn de burdan öğrendim) leslie sansone isimli bir bayanın spor amaçlı başlattığı evde yürüyüş programı
nivea body de egzersiz programı aynı leslie gibi ama aerobik+pilates tarzı bişey
ben denemedim ama videolarına göz gezdirdim
kısaca evde spor için alternatifler
yeterli oldu mu? soru varsa alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…