Zorlanıyorum

Evet sabrım yok 2 yaşında ve haklısınız bunaldım
Canım benim ufagimda 2 yaşında.O kadar normal zamanlar ki.En zor zamanları.Ama 2 yaş kişiliğin şekillenmesinde en etkili yaş aynı zamanda.Öz bakım becerilerini kazanabileceği yaş.
özgüven kazanacaği bir yaş.
sabırlı olacaksın canım.Asla böyle devam etmeyecek.
kızında zorlanıyor,kendini ispat etme cabasında,merak duygusunu yenemiyor.
Bunun yerine hoşuna gidecek aktiviteler bulmasilisin,ilk çocuğumu hep dışarda büyüttüm bu dönemde inanın 1 gün evde kaldığımız nadirdir.Kar kış demeden çıktık.2. çocugumda gerek kalmadı pek ablası ile zaman geçiriyor.İnanin salonumda akülü araba,bisiklet scooter hamurlar,oyuncak mutfak full durdu.Kışın ağır geçtiği bir yerdeyiz.Birlikte zaman gecirsinler diye.
bu yaş gurubu mutfak oyuncaklarını çok sever.
Birde verebiliyorsunuz kreşe verin bence.En etkili çözüm o olur

Genel psikolojim artık kaldırmıyor yoksa haklısınız annelik sabır meselesi 2 yaşında yazı bir şekilde halledeyim kışın kreşe veririm artık

Genel psikolojim artık kaldırmıyor yoksa haklısınız annelik sabır meselesi 2 yaşında yazı bir şekilde halledeyim kışın kreşe veririm artık
Bı şekilde halledeyim derken bu psikoloji ile çocukta kalıcı tahribatlar bırakmayın ne olur.Lütfen keyif aldığınız şeyleri yapın hatta kızınızla çıkın yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…