zoruma gidiyo artik

mrb arkadaşlar hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sanırım her sabah facebookta gördüğüm bi hamile paylaşımı ile uyanıyorum :( içimi değişik bi duygu kaplıyor tarifi yok ama kıskançlık değil Allah hepimizin yardımcı olsun hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü bebişler nasip etsin.
bende yrn hormon testi yapılım yumurta takibine başlanıcak inş. bu ay hepimizin dilekleri gerçekleşir...

mrb arkadaşlar hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz sanırım her sabah facebookta gördüğüm bi hamile paylaşımı ile uyanıyorum :KK43: içimi değişik bi duygu kaplıyor tarifi yok ama kıskançlık değil Allah hepimizin yardımcı olsun hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü bebişler nasip etsin.
bende yrn hormon testi yapılım yumurta takibine başlanıcak inş. bu ay hepimizin dilekleri gerçekleşir...
Allah yolunu açık etsin kardeşim inşallah hiç uğraşmadan mucizen tutunur sana:(

vallahi karışırsan çocuğu olmuyor kıskandı bizimkisinin de olmasını istemiyorlar diye adını çıkarırlar al başına bir dert daha aklancam diye uğraş dur.çok istiyosa kendisi konuşsun.
Yok töbe karışmam banane ben evlat için delirirken nasıl başkasına çocuğunu aldı derim bole bi günaha ortak olamam :(

Allah yolunu açık etsin kardeşim inşallah hiç uğraşmadan mucizen tutunur sana:KK43:

aminnn inş. canım hepimiz çektiğimiz sıkıntılarım karşılığını en güzel şekilde alırız. benim doktor yumurta takibinden direk aşılamaya atladı dün ilk iğnemi vurdum inş. bu ay başarılı olabiliriz.

Back
X