- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
Yaklaşık 1 senelik ilişkimiz bitti onun ilgisizliği yüzünden bitti gurur falan demedim dayanamadım salı günü tekirdagdan ıstanbul yanına geldim yalvardım yakardim dönmedi. İstemiyorum seni sevmiyorum dedi defalarca. Ağlaya ağlaya gittim. Ertesi günü face e bi baktım ben kiskandim diye bi kızı silmisti onu eklemiş beğenmiişler birbirlerini çok zoruma gitti çok ağladım çok düşündüm son bu gayret whatsaptan englledim faceden sildim aramadan falan her türlü engelledim oda bunu farkedip faceden engellemiş beni. Dün akşam kaldırmış engeli bsy dicem diye msj atmış tinlamadim tekrar yazmış o gün için özür dilerim sinirliydim sende üstüme geldin falan diye. Gene tinlamadim bu sefer aramızda bi para meselesi vardı benim tarifem üzerinden telefon almıştım ona durumu duzelinceye kadar kullansın diye o konuyu açtı. 3 ayı bulcak sana ödemem yada telefonu geri verim dedi bende farketmez deyip tak diye hesap numaramı gönderdim tamam anladım 3 ayı gecicek haberin olsun falan dedi hadi eyw.dedi bende hiç bişey demedim. Bugün o kıza baktım hala begeniyo başka kizlarida tabiki. Benle çıkarken neye sinir olduysam onu yapıyo çok zoruma gidiyo bana yardım edin lütfen canım çok yaniyo