Zoruma gidiyo yardım edin..

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
Yaklaşık 1 senelik ilişkimiz bitti onun ilgisizliği yüzünden bitti gurur falan demedim dayanamadım salı günü tekirdagdan ıstanbul yanına geldim yalvardım yakardim dönmedi. İstemiyorum seni sevmiyorum dedi defalarca. Ağlaya ağlaya gittim. Ertesi günü face e bi baktım ben kiskandim diye bi kızı silmisti onu eklemiş beğenmiişler birbirlerini çok zoruma gitti çok ağladım çok düşündüm son bu gayret whatsaptan englledim faceden sildim aramadan falan her türlü engelledim oda bunu farkedip faceden engellemiş beni. Dün akşam kaldırmış engeli bsy dicem diye msj atmış tinlamadim tekrar yazmış o gün için özür dilerim sinirliydim sende üstüme geldin falan diye. Gene tinlamadim bu sefer aramızda bi para meselesi vardı benim tarifem üzerinden telefon almıştım ona durumu duzelinceye kadar kullansın diye o konuyu açtı. 3 ayı bulcak sana ödemem yada telefonu geri verim dedi bende farketmez deyip tak diye hesap numaramı gönderdim tamam anladım 3 ayı gecicek haberin olsun falan dedi hadi eyw.dedi bende hiç bişey demedim. Bugün o kıza baktım hala begeniyo başka kizlarida tabiki. Benle çıkarken neye sinir olduysam onu yapıyo çok zoruma gidiyo bana yardım edin lütfen canım çok yaniyo

yaş kaçtı acaba?
artık seni sevmiyormuş,kendini küçük düşürme boşver zamanla unutursun, sakın msjlarına ya da aramalarına cevap verme,sen de bir şey yazma,arama.

Yaklaşık 1 senelik ilişkimiz bitti onun ilgisizliği yüzünden bitti gurur falan demedim dayanamadım salı günü tekirdagdan ıstanbul yanına geldim yalvardım yakardim dönmedi. İstemiyorum seni sevmiyorum dedi defalarca. Ağlaya ağlaya gittim. Ertesi günü face e bi baktım ben kiskandim diye bi kızı silmisti onu eklemiş beğenmiişler birbirlerini çok zoruma gitti çok ağladım çok düşündüm son bu gayret whatsaptan englledim faceden sildim aramadan falan her türlü engelledim oda bunu farkedip faceden engellemiş beni. Dün akşam kaldırmış engeli bsy dicem diye msj atmış tinlamadim tekrar yazmış o gün için özür dilerim sinirliydim sende üstüme geldin falan diye. Gene tinlamadim bu sefer aramızda bi para meselesi vardı benim tarifem üzerinden telefon almıştım ona durumu duzelinceye kadar kullansın diye o konuyu açtı. 3 ayı bulcak sana ödemem yada telefonu geri verim dedi bende farketmez deyip tak diye hesap numaramı gönderdim tamam anladım 3 ayı gecicek haberin olsun falan dedi hadi eyw.dedi bende hiç bişey demedim. Bugün o kıza baktım hala begeniyo başka kizlarida tabiki. Benle çıkarken neye sinir olduysam onu yapıyo çok zoruma gidiyo bana yardım edin lütfen canım çok yaniyo
ne yapıcan unut gitsin adam 5 para etmez belli

Kardes inan erkeklere zerre güven olmuyor. Seni cok iyi anliyorum benimde 2 yildir canm cok yaniyor. Ama artik o evlendi gitti. Bense bir basimayim. Birak ne hali varsa gorsun. Zaman herseyin ilaci zamanla acin azda olsa azalir. Engelle ve face vs bi muddet hic kullanma.

Hiç canın yanmasın..sen kalkıp onun ayağına kadar gıtmışsin ve resmen it muamelesi gormuşsun..

Onun ne yaptığını takip etme bu acını deşer iyice..

Zamanla herşey düzelir senin için..ama onunla değil..onsuz hayatında..

yaş kaçtı acaba?
artık seni sevmiyormuş,kendini küçük düşürme boşver zamanla unutursun, sakın msjlarına ya da aramalarına cevap verme,sen de bir şey yazma,arama.
Yazmamak için engelledim zaten yazmıyorum ama bunlar çok zoruma gidiyo ağlıyorum sürekli

seni sevmiyorum istemiyorum diyen bir erkek için üzülmeye değmez yaşadıkların yeni olduğu için bu kadar için acıyor zamanla herşey düzelir umarım...

Hiç canın yanmasın..sen kalkıp onun ayağına kadar gıtmışsin ve resmen it muamelesi gormuşsun..

Onun ne yaptığını takip etme bu acını deşer iyice..

Zamanla herşey düzelir senin için..ama onunla değil..onsuz hayatında..
Bana hem iyisin dedi seni üzmek istemiyorum çok degerlisin dedi hemde bunları yapıyo ben dayanamıyorum bu duruma artık

Yazmamak için engelledim zaten yazmıyorum ama bunlar çok zoruma gidiyo ağlıyorum sürekli

her şeyin hayırlısı öncelikle, belki onunla olsan seni bu halinden daha da mutsuz edecekti bilemeyiz.
hiç üzülme zaten adam değilmiş boşver,karşına daha iyi insanlar çıkar

Gördün mü bilmiyorum az evvel bir konu okudum senin anlattıklarınla benzeşiyor

adam bu kızı kullanmış maddi manevi sonra da başkasıyla evlenmiş

sen şanslısın ki onun kadar sömürülmemişsin

Kardes inan erkeklere zerre güven olmuyor. Seni cok iyi anliyorum benimde 2 yildir canm cok yaniyor. Ama artik o evlendi gitti. Bense bir basimayim. Birak ne hali varsa gorsun. Zaman herseyin ilaci zamanla acin azda olsa azalir. Engelle ve face vs bi muddet hic kullanma.
Kullanmadigim zaman daha çok aciyo bana ama saklandigimi derbeder olduğumu anliyo

Kralsıııııııııınnnn büyüksün :))) Evet sevdiğin için belki gururunu hiçe sayıp gitmişsin yanına,ama olmadığını görüncede gerektiği gibi davranabilmişsin.Ve bi gerçeği söylemek durumundayım belki sende bunun farkındasındır ama adamın sana geri yazması filan alıştığı ilginin olmayacağını anlaması.Peşinden koştuğun sürece seni kaybetmiş sayılmaz nede olsa.Neyse sonuç olarak bu aramaları bilmemneleri ciddiye almamaya devam et.Haaa pişmanım bilmemne diyip o sana yalvarır ve o kızıda tekrar silerse o zaman düşünebilirsin ;) Sevgiler.

İnsanlar herşeyi hakettiği için yaşamaz, kendini kahretme. . Insanlar öfkeliyken karakterini belli eder, adamdaki karaktere bak ve kurtulduğun için şükret.

Ben parani alabilecegini pek dusunmuyorum. Insallah benim dusundugum gibi olmaz ama adamin karakteri bozuk. O yuzden iyi dusunemiyorum.
Bir de neden siz ona telefon aldiniz ki? Tam tersi olmasi gerekmez miydi?
Caniniz yanmasin hic. Onu face de begenenler adamin gercek yuzunu elbet gorecekler bakalim o zaman begenecekler mi?
uzulmeyin adam adam olsa ne yapar eder o parayi oderdi.

Kralsıııııııııınnnn büyüksün :))) Evet sevdiğin için belki gururunu hiçe sayıp gitmişsin yanına,ama olmadığını görüncede gerektiği gibi davranabilmişsin.Ve bi gerçeği söylemek durumundayım belki sende bunun farkındasındır ama adamın sana geri yazması filan alıştığı ilginin olmayacağını anlaması.Peşinden koştuğun sürece seni kaybetmiş sayılmaz nede olsa.Neyse sonuç olarak bu aramaları bilmemneleri ciddiye almamaya devam et.Haaa pişmanım bilmemne diyip o sana yalvarır ve o kızıda tekrar silerse o zaman düşünebilirsin :KK66: Sevgiler.
Sana o günkü yalvarmalrimi anlatsam peşinden köpek gibi nasıl koştugumu anlatsam yüzüme tukurursun o derece köpek durumundaydım abartmıyorum. 1 sene ona bebek gibi davrandım pamuklara sardim resmen çok sevdim deli gibi oda öyle dedi annem bile beni böyle sevmedi diye. Ama olmuyo sevemedim seni dedi olmicak dedi Ben yalvardım hemde çok ama arkasına bile bakmadı o bana donmicek biliyorum ama bu yaptıklarını da hazmedemiyorum

Back
X