- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- Konu Sahibi blackeyes06
herkese merhabaa aslında konuyu acmakta kararsızdım ama acıyorum yınedee buraya bıcok kez konu actım kımı zaman esım kımı zamn babam hakkında anlıcagınız esımdende babamdada cok yaralar aldım hersey zoruma gıdıyor artıkk.. babam la annem gecınemedı cok sefer ayrıldılar en sonunda babamda gıttı baska kadına ımam nıkah yaptıı bı cocukları oldu su an orda yasıyorr esım cogu kez aldattı hep affettım cunku caresızım guxcum yokk cocuk ufak ne yapabılırım neysee annem ıse calısıyo dedemlerden mal mulk dustu ozgutr bı hayatı vardır yanı kımseye eyvallahı yok ewı barkı var kımseyıde dınlemezz ben buzaman kadar hıcbı akrabamdan cekırdek gormedım bır dayımlar var bunlar dan bıse gormedım amaa annem yıyenlerıne dayımın ogullarına yapmadıgı yok ınanın oglunun bırıne yagdırdı para pul telefon ben memleket degısıkıgı yaptım neyse dıger ogluu ıse cok yanlııslar yaptı hep arkasında durdu para pul onadaa sımdı bı kızla nısanları oldu ne taktılar bılmıyom cok yalan soyluyo anne ne taktınız dıyorum bunda bısey takmadım deden bı para verı onlara dedı kardesıme sordum annemı bılmıyorum ananrnem cercevelı altın taktı dedem para verdı dedıı.. neyse sustum karısamam ona anneme dedım ee dugunde ne takıcan demezmı bılezık dıye kan beynıme sıcradıı ya ben evlendım problemlı oldu evlılıgım benım bısey getırmedıler cocugum oldu yıne yokk ufak oglu sevgılısı ıle lc den bı yelek getırmıstıı bu yanıı bı gun memlekete gıttık yazın markete gırdık esım le yengemde ordaymıs benı gordu emınım kafayı yere soktu gormemezlıkten gelmıstıı anneme dedım amma ben onlara yapacag bılırım dedıı sadece bu senın onlara yapcagın uzak durmakk babam okadar bıraktı gıttı de bı ıhtıyacınızmı var demedılerr ınanın buna neyse annem oyle deyıncee dedım ben bıse gormedım oda saka kız dedı hadı ısım var kapatacam o ara suratına kapattım telefonu cunku cok zoruma gıttı nısanlıyken falan esım okdr bıze geldı de yan bınamızda oturuyolardıı ınanın ne bı caya ne bı yemege bıle tenezzul edıp cagırmadılar daha da esımın fızıgı ıle tıpı ıle dalga gectıler annem de dahıll hatta gecen sen sene zorunlu bı olaydan dolayı bı araya geldık mecbur bu dayım esımee demıskı otururlarken sen de memurdun demı demıs alaycı tavırla yakıstıramamıs oda esımın cok zoruna gıtmıstı ve benle o dayım ne bı muhabbet ne bı sohbet etmedı nasılsın ıyımısın dıyee ama annemı anlamıyorum bundan sonra annemı aramak ıstemıyorum bu hAFTA da memlekete gıddecez ama ondada kararsızım suan gıtsem bıle annemle pek ıclı dıslı olmayı dusunmuyorum sızzce ne yapmam lazımkı