Geçmiş olsun, normal merak etmeyin benim de oldu, birçok kişide de olduKızlar merhaba ben 2 gün önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kürtaj olduğum gün regl ağrısı gibi ağrım oldu ve regl gibi kanamam oldu. Sonraki gün kanamam tamamen geçti çok hafif lekelenme kaldı ama sol kasığım da gün boyu süren ağrı sancı batmalar başladı. Dayanılmayacak gibi değil ama kıvrandırıyor ve geçmiyor sürekli devam ediyor. Sizce normal mi antibiyotik ve ağrı kesici de kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim cevabınız için insan korkuyor zaten yıpratıcı bir süreçGeçmiş olsun, normal merak etmeyin benim de oldu, birçok kişide de oldu
Benim de 3 gün sonrasında, tam bir gün süren 2 dk da bir sancı girip girip çıkıyordu. Akşamında ağrı kesici içmiştim sonra geçtiÇok teşekkür ederim cevabınız için insan korkuyor zaten yıpratıcı bir süreçsizin de sağ ya da sol sürekli sancınız olmuş muydu benim geçmiyor da çünkü 24 saattir
İçimi rahatlattınız sağolun gerçektenBenim tuvaletimi yaparken bile ağrım oluyordu. Doktor o kadar da olmaz vs demişti ama başına gelen tüm arkadaşlarım aynı ağrıları yaşadıklarını söylediler.
Ben de doktorumu aradım şiddetlenirse gel dedi şuan daha hafif. Teşekkürler cevabınız içinBenim de 3 gün sonrasında, tam bir gün süren 2 dk da bir sancı girip girip çıkıyordu. Akşamında ağrı kesici içmiştim sonra geçti
Aynı süreci yaşadım ve ben de kürtaj oldum. Çok normal merak etmeyin rahim içinde sonuçta işlem oluyor ayrıca regl ağrısı gibi ağrılarınızın olması da normal. Çok geçmiş olsunKızlar merhaba ben 2 gün önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kürtaj olduğum gün regl ağrısı gibi ağrım oldu ve regl gibi kanamam oldu. Sonraki gün kanamam tamamen geçti çok hafif lekelenme kaldı ama sol kasığım da gün boyu süren ağrı sancı batmalar başladı. Dayanılmayacak gibi değil ama kıvrandırıyor ve geçmiyor sürekli devam ediyor. Sizce normal mi antibiyotik ve ağrı kesici de kullanıyorum.
Çok sağolunAynı süreci yaşadım ve ben de kürtaj oldum. Çok normal merak etmeyin rahim içinde sonuçta işlem oluyor ayrıca regl ağrısı gibi ağrılarınızın olması da normal. Çok geçmiş olsun
Merhaba,Çok sağolunsizin de yeni mi ya da sonra gebelik oluştu mu acaba?
merhaba yeniden aynı duygular içinde olabilmenize çok sevindim, ben de 2 hafta önce bebeğim kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım benimde doğal gebelikte ancak amh çok düşüktüMerhaba,
Aynılarını yaşamış biri olarak yorum yapmadan geçemeyeceğim 26.10.2024’te kürtaj olmuştum her şey çok zor ve üzücüydü doktorum 3 ay bekleyelim dedi ve bekledim. Şubat ayının sonlarına doğru tekrar gebe kaldım. Tabi yine aynılarını yaşarım korkusu var ama bunları yaşayan tek ben değilim motivasyonuyla her şeyin yolunda olacağını düşünmeye çalışıyorum. Benim amh çok düşük çok zor gebe kalmıştım. Kürtaj sonrası daha hızlı oldu diyebilirim.İnşallah sizde birkaç ay dinlenme sonrası en doğru zamanda gebe kalırsınız ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur.
Merhaba,merhaba yeniden aynı duygular içinde olabilmenize çok sevindim, ben de 2 hafta önce bebeğim kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım benimde doğal gebelikte ancak amh çok düşüktüo yüzden hamile kalmam mucize gibiydi ve mucizemi de kaybetmiş oldum. Şimdi sizi görünce içime biraz umut oldu, sizin amh kaçtı acaba?
Sizin adınıza çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve en hayrlı şekilde büyütmeyi nasip etsin , cevabınız moral oldu teşekkür ederim, zaten biz de artık teslimiyetçi olup her şeyi Allah'ın takdirine bıraktık.. tekrar çok teşekkür ediyorum sevgiler...Merhaba,
Çok özür diliyorum çok geç gördüm öncelikle teşekkürler umarım sizin için her şey yolundadır benim Amh 0.17 ve bu sonuç 2023 kasım ayına ait şuan daha düşük olabilir ilk muayene olduğum ve beni takip eden doktorum amh çok takıntılı olduğu için ben de aşırı paniklemiştim başka bir hekime muayene olduğumda amh takılmamam gerektiğini bana defalarca anlattı ihtiyacımız olan 1 adet sağlıklı yumurta ve nasip ben o kadar çok hata yaptım ki araştırmalar yumurta toplatma panikten her yere gittim her şeyi denedim en iyi tüp bebek merkezlerinden birinde 2 ameliyat olmam gerektiği ve tüplerimin kapalı olduğu söylendi ve başka bir hekime muayene olduğumda hepsi boş çıktı o kadar gereksizmiş ki genelde bizim panik ve korkumuzdan yararlanmaya çalışıyorlar çünkü çaresiziz ve hekimler ne derse inanmak zorunda kalıyoruz hakim olmadığımız konular her şey yoluna girince gerçekten biraz durup nefes alıp beklemek gerektiğini anlıyorsun yardımcı teknikleri denedim ilaçlar kontroller hiç birine ihtiyaç yokmuş tamamen nasip olmayınca insan böyle düşünemiyor ama gerçekten öyle ben de çok üzgündüm ve korkuyordum hiç gerek yokmuş bunların dışında söyleyebileceğim 12 haftadan önce olan kayıplar bebek anomalileriyle alakalı olabiliyor tabii ki milyonlarca sebep olabilir ama bebeğinizde yaşaması zor olabilecek bir durum olduğunu ileri haftalarda veya doğumda öğrenip üzülmeniz öncesinde olmasından daha acı verici kendi kendine olan kayıplar için mutlaka üzüleceğiz insanız fakat onun kalbini durdurmak zorunda kalmanız sizin elinizde olsaydı bu daha zor olurdu böyle olması emin olun sizin için en hayırlısı olduğu içindir lütfen üzülmeyin sadece zaman amh takılmayın stres yapmayın diyemem ona engel olunamıyor kendimden biliyorum sadece kendinizi zorlamayınn sağlıklı beslenin ve akışına bırakın çok uzun oldu ama size umut olması için son bir not düşeyim şuan 35. Haftamın içindeyim 16. Haftaya kadar gitti gidecek gözüyle baktım kanamam vardı ve o zamana kadar sürdü 2-3 günde bir kontrole gittim yine çok paniktim ama bir şekilde ilerledik nasipse bir şekilde oluyor sadece sabır ve gereksiz aşırı tedaviden uzak durmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?