Çok sevindim canım Bizi en iyi bunlari yaşayanlar anlar o yüzden teşekkür ederim.Bunlari okuyunca mutlu oluyorum..İnşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini ❤
Amin inş.. çok kafaya takma olurmu benim o ay tamamen aklımdan çıkmıştı bi baktık hamileyim..memlekete git gel derken taşındık bi ton iş derken olmuş mu bebiş.. doğru düzgün ilişki bile olmamıştı süpriz geeldi..
Amin inş.. çok kafaya takma olurmu benim o ay tamamen aklımdan çıkmıştı bi baktık hamileyim..memlekete git gel derken taşındık bi ton iş derken olmuş mu bebiş.. doğru düzgün ilişki bile olmamıştı süpriz geeldi..
Yanlş hatırlamıyorsam 37. Gün oldum 11 gün falan sürmüştü..İkinci adetim 25.gün oldu çok ağrı geçmişti hatta o baya kanamam oldu..benim yumurtlamam çok belli ediyor kendini akıntımdan anlarım bide kalça ağrım oluyor o zmanı değerlndiririm genelde..akıntını hergün kontrol et yakalarsın emin ol.
TROMBOFILI 1 VE 2 PANELI VAR
HANGIIININ YAPTIRMANIZ GEREKTIGINI KENDINIZ BILEMEZSINIZ KI
DOKTORUNUZ TALEP ETMELI OYLE DEVLETTE YAPILAMASI ICIN ( DEVLETTEKI DOKTORYAPMAYI GEREK GORMEYEBILIR AMA OZELDEKI DOKTORUNUZ EREK GOREBILIR ISTEK FORMU OLUNCA YAPIYORLAR )
AYRICA BAHSETTIGIM 1-2 PANELLERİ 1500 TL CIVARI TUTUYOR KAFANIZA GORE YAPTIRMAYIN BNCE HERKESTE DURUM FARKLIDIR.
Valla ben beklemedim çok zor atlattım doktorum da bekleme önermiyorum deyince denedik ve oldu...yeniden doğdum sanki öyle iyi geldi ki yavrum...iyiki daha fazla beklememişim..acım sızım ruhum hafifledi..
merhaba cnm benimde bir düşüğüm var yazını görünce cvp vermek istedim..ben mayıs ayında kürtaj oldum temmuzda tekrar hamile kaldım iki adet gördüm arada yani..bende çok korktum çok araştırdım o yzden bi nebze merakını gideriym dedim..gebeliği öğrenince aspirin ve progrstan verdi doktrm ilk üç ay prgstnı kullandım aspirni de doğuma kadar..şimdilk iyi gidiyorz bakalım..