Günlüğün hayırlı olsun canım
yazdıkların gerçekten çok hoş aynı zamanda tebrik ederim seni
artık senın takip edeceğim canım
hayırlı olsun canım gunlugun ınsallah daım olur yapacagın kendınle ılgılı butun guzel seyler... ben gecen sene 21 aralıkda baslamıstım dıyetıme gunlugumde var sımdı 1 sene oldu 75 den 60 dusmustum sımdı 65 ım ve yenıden dıyete basladım ....
GÜNAYDIN
moonros SEN KARATAY DİYETİMİ YAPIYORSUN CANIM
İNŞALLAH KURTULURUZ BU YAĞ KÜTLELERİNDEN
VALLA UYKU SORUNA BİR CARE BULURSAN BANA DA SÖYLE AYNEN BEENDE 12-13 SAAT UYUYORUM
BENDE DE KANSIZLIK VAR KENDİMİ BİLDİM BİLELİ AMA BU YIL HAT SAFADA ELLERİM AYAKLARIM SAP SARI
İLAÇ HER BİŞİ KULLANDIM YOK ANAM BİR CARESİ YOK DOKTOR ÖYLE DEDİ İLAÇ KULLAN DİYOR KULLANIYORUM MANYAK ÖDEM YAPIYO VUCUDUMDA
ÖNCE HAFTADA 2 GÜN YEŞİL MERCİMEK YERDİM AZCIK TOPARLARDIM SANIRIM VUCUT BUNA ALIŞTI O DA FAYDA ETMEZ OLDU
om güzel anlatmışsın kendimi bayaa kaptırmış okuyordum inşallah bende o günleri göreceğim artık hedefinede az kalmış umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın
Canım süpersin ya valla gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. İnan yaşadıklarımız bir birine o kadar çok benziyor ki. Kilomuz boyumuz ve sanırım yaşlarımızda çok benziyor. Daha doğrusu benziyormuş. Sen bana yaklaşık bi 15 kilo fark atmışsın ama bayıldım yazdıklarına. Azmini kutlarım. Eminim istediğin kiloyada hiç zorlanmadan ulaşacaksın. Beslenme şeklin hoşuma gitti bundan sonra sıkı bir takipçinim. Sende benim günlüğümü ziyaret edersen ve bana destek olup tafsiyelerde bulunursan çok ama çok sevinirimmm:26:
yaaa ama ben bu akşam çok yedim :2:
ağlayacam ya ama çok fena durumdaydım tutamadım ki kendimiii:26:
sabah stajım olduğu için erkenden kalktım ve saat 6.30 da kahvaltı yaptım 2.öğünü mü ki bu öğün 3 güne bedel olmalı ki çok utanıyorum bunu yazarken :26:
sabah( bu menüm gayet iyi) 6.30
2 yumurta
10 çizik zeytin
bir avuç ayası kadar keçi peyniri
akşam(16.00)
1 avuç fındık ceviz karışık
1 koca tabak salata
1 tabak pırasa
6 hurma kurusu
şu an öhyk demiş durumdayım
bu hafta da tartıda iyi bişi göremeyecem o belli oldu
Tamam canım. Lahana çorbası dediler isimli konu benim günlüğümde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?