ZoyaGünlük (Zoya zayıflıyoooor)

aaa canım yediklerin çok değil bence. Sadece hurmaları fazla kaçırmışsın. O kadar dert etme bence. Şöyle bi 10 dakka zıpladın mı bişeycik kalmaz. Sakın morelini bozma
evet hurmalar bitiriyor benii saol canım valla yarın hurma yemeyeceğim artık napalım:26:

herkese iyi günleeer !

hız kesmeden diyete devam ediyoruz haftasonu diye yemekleri kaçırmıyoruz değil mi ??*

Cumartesi listemi hemen yazayım buraya :

Cumartesi kahvaltı stadarttı;

2 yumurtadan omlet

10 çizik zeytin

1 bardak süt içtim.

sonra 1 saat gibi bir tabak meyve ve bir bardak süt içtim gerçekten acıktım çok ilginç ama

neyse baktım baya tokum suya abandım.Dün 2.5 litre su içtim.ve 2-3 kupa çay içtim.bol bol sıvı tükettim yani.

hareket olarak evde 30 dk dans ettim ama ne dans görenler dans der mi ona biilemedim

akşam yemek yemedim dostlaaar

çünkü çok toktum.Annemler löpür löpür karnıbaharı götürdüler ama canım istemedi.

birazdan bugünü anlatacağım.

Canım ya gerçektende bu kadarcık şeyle bütün günü nasıl geçiriyorsun çok merak ediyorum.

Allahıııım tartıda 64 mü görüyorum

kızım zoyaaa afferin sana dedim ve o moralle sağlıklı kahvaltımın kollarına koştum

Sabah :

2 yumurta

5 çizik zeytin

5-6 dilim peynir.

şimdiye kadar da 1.5 litre su içtim.

son gaz devam ediyoruz kilo vermeyeee

Canım ya gerçektende bu kadarcık şeyle bütün günü nasıl geçiriyorsun çok merak ediyorum.

canım inan protein sebebiyle bir tokluk oluşuyor sorma gitsin.peynir ve keçi yağına kırdığım yumurta tok tutuyor beni buna eminim.keçi yağı ve peynir yiyorum canım bunlar kesinlikle azımsanmayacak şeyler yani kalorisi zaten bol

bir de karatay diyor ki az öğün yeyin ama kaliteli tüketin vücut acıkmayacak diyor ondan .denemelisin bence.karatay zaman kaybı değil bakmalısın

ayrıcaaa sen ordaki bir bardak süte bakma en az iki bardaklık kupa o

Son düzenleme:
öğünlerin kaliteli olması konusunda bende katılıyorum canım sana. Ama sabah yiyipta akşama kadar hiç bişey yememek çok zor geliyor bana. Bak akşama kadar aç durum akşam tek öğün yemek dersen ona alışkınım ama ben gece geç yatan biriyim düşünsene öğlen 1de kahvaltı yapıp gece 1e 2 ye kadar sadece su içtiğimi :18: bunu belki bir kaç kez yapabilirim ama devamlı hale getirmek çok zor gibi geliyorrrrrr:26::26:

Kızlarr :)) Bende burayı yeni keşfettim, birbirimize destek olalımm :) Ben hep kilolu biriyimdir.Geçen sene tam 1 sene önce 92 kilodan 76 kilo olmuştum.76 size fazla gelebilir ama beni bi görseniz göbek falan yoktu yani çok iyiydim.Takiii tutamadım boğazımı tekrar yedim.102 kilo oldum şimdi tekrar başladım diyet ve spora ve hiç almamak üzere. yaklasık 3 haftadan beri diyet ve spordayım 95 kilo oldum. Tabii devamıda gelicek :)) Ne yediğimi, içtiğimi merak eden varsa cevaplarım canlarımmm :-* Yaş 16 bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…