Zuhal Topal'ın programında şehit tepkisi

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.237
598
http://m.milliyet.com.tr/zuhal-topal-in-programinda-sehit-magazin-2191635/

Damat adayı Zekeriya Bey gelin adayına "Sizi eleştirmek istiyorum, perşembe günü gelen adayınıza sen askerliğini yaptın mı dediniz ve o akşam saatlerinde Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız" dedi.

Bunun üzerine araya giren programın sunucusu Zuhal Topal bu sözlere tepki gösterdi ve stüdyoda gergin anlar yaşandı.

İŞTE O GERGİNLİK

Kahraman olmaya çalışan şovanist adam, saçma sapan cevap veren muhabbet tellalı sunucumsu şey..
Bu programların sürmesinin kötü taraflarından biride ucuz reklam yapmaya çalışanlar ve ucuz reklamdan reyting alanlar, onlara verdikleri cevaplarla kendini rezil eden sunucumsular..

Madem programı beğenmiyormuş beyzade niye gelmiş?

Adam gibi bir dış politika, plan olmadığı yerde gencecik insanlar boşu boşuna telef oluyor; aileleri , toplum isyan etmesin diye şehit oldu şehadet kutsaldır deniliyor. 20 yaşındaki çocuklar kendilerini hiç umursamayan, dangalakça politikacılara sebep ölüyor. Ben artık bu olaya şehitlik olarak bakmıyorum toplumsal aptallık olarak bakıyorum. Erkek olsam askere gitmem. Kürsülerde parmak sallayanlar alsın silahı kendileri gitsin, çürük raporuyla, bedelliyle paçayı sıyıran çocuklarını göndersin. Ya da adam gibi politik bir çözüm bulsunlar yeter artık.

İnsanlarımız kendileri için canlarını verenlere yarım saat sözde bile saygı gösteremeyen bu k.şarların canını korumak için ölüyor buna yazık en çok belki de. Yazık gerçekten.

bilmem kaç yaşına gelmiş bir arap kralı ölür bizim ülkede milli yas ilan edilip böyle oynamalı gülmeli saçma programlar yapılmaz her gün şehit veririz gencecik çocuklar toprak olur haydii eller havaya tam gaz devam eder.

ben ne bu adama,ne programın sunucu kadına ne de yapımcılara kızamıyorum çünkü halkın büyük bir kesimine öğretilen şey başınıza ne gelirse gelsin flash tv gibi halay çekmeye devam edin düşüncesi.

Misafir teyzem heyecanla izliyor programı. :KK45:

Bugün herkes siyah giyinmiş, Zuhal Topal girişte şehitler için bir konuşma yaptı ve arkadan çok hafif müzik çalıyor sadece. Tepkiler işe yaramış sanırım.

Back
X