Zuleyha&İsmail'in cicileri :)

Çok güzeller Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :nazar:

Çay bardaklarına bayıldım. Burdakine bakıyım pek ümidim yok ama belki bi takım kalmıştır :)

Çok güzeller Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :nazar:

Çay bardaklarına bayıldım. Burdakine bakıyım pek ümidim yok ama belki bi takım kalmıştır :)

çokk teşekkür ederim canım benimmm :16: inşallah bulursun tatlımm :16: bayram haftası vardı bu takım.. ah ah daha ne güzel ciciler vardı da kalmamıştı :( cupcakeli bardak altları, cupcakeli kurabiye tabağı ikili falan vardı yaa yetişemedim :(

çokk teşekkür ederim canım benimmm :16: inşallah bulursun tatlımm :16: bayram haftası vardı bu takım.. ah ah daha ne güzel ciciler vardı da kalmamıştı :( cupcakeli bardak altları, cupcakeli kurabiye tabağı ikili falan vardı yaa yetişemedim :(

Bilsem takip ederdim kaçırdım güzelim bardakları :)

Bundan sonra gelicek olan cicileri takip ederiz artık canım ne yapalım sağlık olsun :16:

Öncelikle Allah tamamına erdirsin hayırlı uğurlu olsun :nazar:Hoşgeldin aramızaa hepside birbirinden güzel maşallah :nazar:

Kızlaarr ben de çeyizle hiiiiçççç işim olmaz derken iki yıl önce sevdiceğimle tanıştıktan sonra bütün düşüncelerim değişti :) Allah nasip ederse 2014'te evlenmeyi düşünüyoruz. Ben de çeyiz hazırlığına başladım. Daha yeni başladığım için çok birşeyim yok. :)
Ama olanı sizlerle paylaşmak istedim.. ve işte resimlerrr..

Eki Görüntüle 778366

Canım bunları nereden aldın ve ne olarak geçiyor ? Yani internette ne şekilde aratırsam bulabilirim.? Bu arada çeyizlerin çok güzel. Güle güle kullan...

Back
X