Zümray düğün salonu...bilgi verebilecek kimse varmıdr acaba canlarm?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
SALON AKSARAYDA...KASIM İÇİN TUTTUK İNŞALLAH KIZLAR!AMA ORADA DÜĞÜNE KATILANLAR KÜÇÜK DİYOLAR...BANA İLK ÖNCE KÜÇÜK GELMEMİŞTİ AMA,ŞİMDİ ACABA DİYORUM...eyvahedigeldismile GİDİP GÖREN,DÜĞÜNE KATILAN,ORKESTRASI HAKKINDA BİDE BİLGİSİ OLAN VARSA ÇOK SEVİNİRİM...

yok canım ben öylesine dolaşırken bakmıştım iki salona da.

özsaray gerçekten mükemmel bi salon bayıldım hem uygun hemde güzel hizmeti falan çok iyiydi.,
zümray int çok övmüşler fakat büyük bi hayal kırıklığıydı hiç alakası yok çünkü ben gittiğimde düğün vardı ikisinde de hayallerin neler bilmiyorum ama en fazla 500 kişilik bi salon umarım düğünün istediğin gibi olur

düğün diil canm,nişan olcak kısmetse...bakalm artk hayrlısı olur inş güzel olur,tutuldu artk...ölesine uğradysan hizmetini falan nası iyi olmadığnı anladın??

ben başka 2 salon arasında kalmıştım o taraftan geçerken ona da baktık.
Hatta salon sahibi hafif kilolu bi adam yarım saat oturduk yaz günü olduğu için su içtik sohbet ettik ikramları kötü demedim sadece salonu çok mükemmel göstermişler o kadar değil düğün var ama ortada garson yok nişan için yeterli alanı vardır ben düğün sanmıştım akannehir umarım ben yanılıyorumdur istediğin gibi güzel nişanın olur tatlım

Son düzenleme:
aa ben orayada gidecektim,sonra kısmet burda kalmakmış...nişan için fatih gönül daveti siz kaça tutmuştunz ??orasıda çok güzel gerçekten...

inşallah düğün içinde fatih olabilirdi ama 500kişi bize yetmez diye beşiktaş dedim bide ikisi aynı yerde olmasın diye.
amin inşallah benimde tutulur bayramdan sonra başka yer beğenmezsem darısı başına

Mart ayında nişan orda yaptım. Hiçde küçük değil. Rahat bir yerdi. Herkes orayı çok beğendi. Masalar sandalyeler çok hoş. Size mutluluklar dilerim.

esincim kaca tuttugunuzu ögrenebilirmiyim bizde düsünüyoruzdalaelaelaelaelae

2650 YTL herşey Dahil. kesinlikle mükemmmel bi salon

canım bnde netten baktım gönül dawetn resmlerne gerçekten çk gzel grünüo sen beğendiğini memnun kaldığını söylemişsin.. bz yemekli bir düğün düşünmüorz yani sadece yaş pasta we içecek yeterli bu şeklde yapılıomu orada sen 2650 herşey dahil demşsn neler wardı neler dahildi yemeklmydia.s.

hayır benimde yemekli değildi.
ikramlar ve gönül davet gümüş menüye bakabilirsin bunlar vardı içinde zemuszemus
Kesinlikle memnun kaldım tavsiye ederim. yardımcı da olmak isterim Şeniz

hayır benimde yemekli değildi.
ikramlar ve gönül davet gümüş menüye bakabilirsin bunlar vardı içinde zemuszemus
Kesinlikle memnun kaldım tavsiye ederim. yardımcı da olmak isterim Şeniz

çk teşekkr ederm canım.. baktım şimdi menüye ewt bze uygun peki sen nişanını ne zaman yaptın 2650 liraya. bde kamera çekimi orkestra falan hepsi içinde diilmi bişey daha düğünümü beşktaşda yapablrm dediğin için soruorm her şubesnde fyat farklılığı olrmu çk fazla soru soruorm ama kusura bakma ohaoldumsmile

Fiyatlar ve işletenler farklı. Haziran başında yaptım nişanı
Detayları onlar ile konuş ama biz çok fazla indirdik kayınpeder emekli polis iki baba beraber gitti konuşmaya sohbet derken indirim iyi oldu
90 dk çekim
album hariç fiyat veriyorlar. bizim dahildi ama
mutlaka gidin konuşun çok sıcak insanlar ismimizi bile verebilirsiniz a.s.

çk teşekkr ederm canım ilgin için.. gönül daweti çok beğendm memnun kalan insanlar olca dahada bi içime sndi ama aslna bakarsan bn şu an kendi kendme gelin gwey oluorm dyeblrm nişanlım farklı br yerde başka bi :1hug:düğün salonu düşünüo orayı grmedm ama pek istemiorm çk araştrmamz lazm karar werip onnla knştuğumda sana buradan ulaşablr mym

o hangi salonu istiyor belki biliyorumdur :sm_confused:
buradan ama özel mesaj ile ulaşırsan daha kolay olur genelde hep buradayım hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…