• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zumzum'un az ve öz ama ask dolu çeyizleri

Herkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ... :KK36:

Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... )
ozdilek.webp
:nazar:

Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :

noble life CKB.webp

Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :

Schafer cay seti.webp

Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :

Arzum kahve makinesi.webp

Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :

Schafer balik tavasi.webp

Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :

Korkmaz buyuk boy çaydanlik.webp

Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye :KK76:

Eveeet bu günlük bu kadar :KK31:

Saglicakla kalin kizlar :KK74:

Son düzenleme:
Herkese selam
Yeni alisverisler yaptim, sizinle paylasmak istiyorum ... :KK36:

Resmen asik oldugum Özdilek pamuk saten nevresim takimim, çift kisilik (söz bu son... ) Eki Görüntüle 1261171 :nazar:

Misafirlik CKB takiminida aldim sonunda, Noble Life Estilo (parlak) modeli, sade ve modasi geçmeyecek bir model seçtim :

Eki Görüntüle 1261177 :nazar:

Cay setimi de buldum sükür... Schafer 40 Parça Luna Çay Seti :

Eki Görüntüle 1261178 :nazar:

Annem çelik cezve alma bosuna, elektrik kahve makinesi al dedi, bende annecigimi dinledim ve Arzum türk kahve makinesini aliverdim :

Eki Görüntüle 1261179 :nazar:

Sevidigim ve kendi ailemin bir kismi karadenizli oldugu için balik tavasiz bir çeyiz olmaz diye düsündüm ve Schafer'ün 28 cm balik tavasini aldim :

Eki Görüntüle 1261183 :nazar:

Ve büyük boy çaydanlik aldim Korkmaz Flora modelinden, biz aynisini evde kullaniyoruz yillardir, hiç bir sey olmadi masaAllah :

Eki Görüntüle 1261184 :nazar:

Annem de 2 sene önce küçük boy çaydanlik almisti çeyizime ama ne marka / model oldugunu unuttum. Daha sonra buraya koyarim fikir olsun diye :KK76:

Eveeet bu günlük bu kadar :KK31:

Saglicakla kalin kizlar :KK74:
Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan :KK68:

Dokturmussun yine canim iyi gunlerde kullan :KK68:

Vallah biraz öyle oldu he he :KK53: Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim :KK43::KK43:

Capture d’écran 2014-10-04 à 21.03.48.webp

Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor .... :KK51:

Vallah biraz öyle oldu he he :KK53: Bu cicileri görünce insan zor tutuyor kendini !
Daha da alcaktim ama önce ihtiyacim olanlari alayim sonra pasta seti vs ekleyebilirim. Mesela Schafer' ün bu pasta setini begendim ama bir türlü almaya cesaret edemedim :KK43::KK43:

Eki Görüntüle 1262039

Güllü çiçekli pek benim tarzim degil aslinda ama nedense bu beni çekiyor .... :KK51:
Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

özdilek nevresimini bende beğendim kaça aldın?

Aynen çok hos bir model... Ben 115 Euro verdim, yanilmiyorsam 330 TL ediyor. Biraz pahali aldim ama ne yapayim... vuruldum :oops::oops:

Alkapida.com 'dan siparis verdim, asagida ki linkten detayini görebilirsin:
http://www.alkapida.com/products/özdilek-tria-premium-saten-çift-kişilik-nevresim-takımı
Ben yurtdisinda oturdugum için çogu ürünü internet 'ten aliyorum ya da burada ki yerli magzalardan :KK51: Türkiye 'de daha uygun bir fiyata bulabilirsin bence.

Saglicakla kal :KK68:

Canim cicekli ben de sevmem ama English Home'dan aldim gullu sayfamda var bakarsin aldim gitti valla hem de bayila bayila cicekli :))

Zaten ben senin topigini hep takip ediyorum ! :KK37:
Alsam mi ki ? Vallah bir daha ki siparisiminde alabilirim... :KK8:nasip artik !

Selam kizlarrr
Bayram mayram dinlemeden yine küçük bir alisveris yaptim net'ten... :KK76:

Cok içime sinerek aldigim Tuzluk-biberlik-yagdanlik ve sirke setim (mutfak masamin üstüne düsünüyorum) :

Capture d’écran 2014-10-05 à 12.56.14.webp

Ve kirmizi baharatlik takimi aldim tezgah üstüne koymak için. Küçük istedim onun için büyük boylarini tercih etmedim, en çok kullandigim baharatlari koyarim :

Capture d’écran 2014-10-05 à 12.55.44.webp

Yeni cicilerle geldim ... :KK39:

3lü porselen çerezlik
3 lü cerezlik.webp

2 boy oval borcamlar
borcam.webp

Cam ölçü kabim
Cam ölçü kabi.webp

3 adet dantelli kalpli çerçevem (yatak odasi için düsünüyorum)
Cerceve.webp

4 adet turkuaz rengi kase
Kase.webp

4 adet turkuaz kupa
Mavi kupa.webp

Kirmizi rendem
kirmizi rende.webp

2 adet mavis kuslu dekorasyon (küçük mum konuluyor)
Kus dekor.webp

Seramik soyacak ve biçak
Seramik soyacak bicak.webp

Silikon firça
Silikon firça.webp

Back
X