Bunasıl bişe böyleZÜRAFA KEK
Eki Görüntüle 696955
Bu tarif zemine yagli kagit uzerine kagit yagli olsada kagidin uzerinden yaglanip pandispanya hazirlaniyor ..pandispanya hamuru icin ... 3 yumurta ,3 kahve fincani un ,3 kahve fincanı toz seker , yarim kahve fincanı ılık su " ölçüyü azaltip çoğalta bilirsiniz " yağ yok , beyaz haliyle yağli kağıda serpiştirilen pandispanya 5 dakika kadar 180 derecede pisirilip firindan cikarildiktan sonra kakao karıştırılmış pandispanyanın tümü üzerine dökülüp 180 derecede 15 20 dakika pisirilir ... pandispanya tüm rulo pastalar icin kullanilan bir yöntemdir sarma isleminde ise tepsiden alındıktan sonra ılıkken ters çevrilir "düz zeminde " yağli kağıdın olduğu taraftan üzerine islak bez örterseniz 2, 3 dakika bekletiniz kekiniz kirilmadan sarila bilir... Beyaz çikolata kullanilmamis cunki sararken catlar ...Afiyet olsun..
ALINTIDIR...
KAYNAK:yemek sepeti
Çok güzel değil miBunasıl bişe böyle
Çok güzel değil miAslında zor değil tarfi oku kek beyaz iken tepsiye serpip 5 dakika fırına koyuyoruz sonra çıkartıp kakolu yapıp onu döküyorum süper yani yapabiliriz
Bunasıl bişe böyle
ZÜRAFA KEK
Eki Görüntüle 696955
Bu tarif zemine yagli kagit uzerine kagit yagli olsada kagidin uzerinden yaglanip pandispanya hazirlaniyor ..pandispanya hamuru icin ... 3 yumurta ,3 kahve fincani un ,3 kahve fincanı toz seker , yarim kahve fincanı ılık su " ölçüyü azaltip çoğalta bilirsiniz " yağ yok , beyaz haliyle yağli kağıda serpiştirilen pandispanya 5 dakika kadar 180 derecede pisirilip firindan cikarildiktan sonra kakao karıştırılmış pandispanyanın tümü üzerine dökülüp 180 derecede 15 20 dakika pisirilir ... pandispanya tüm rulo pastalar icin kullanilan bir yöntemdir sarma isleminde ise tepsiden alındıktan sonra ılıkken ters çevrilir "düz zeminde " yağli kağıdın olduğu taraftan üzerine islak bez örterseniz 2, 3 dakika bekletiniz kekiniz kirilmadan sarila bilir... Beyaz çikolata kullanilmamis cunki sararken catlar ...Afiyet olsun..
ALINTIDIR...
KAYNAK:yemek sepeti
Canm ben tarıfı tam anlayamadm ? Uzerındekı beyazlıklar nasıl o hale gelıyor? Bır de yemek sepetıne tıklıyorum kaynaktan bakmak ıcın ancak yemek sıparısı veren sıte cıkıyor?
Canım keki rulo yaparken parçalanmıyormu:26üf noktası falan varmı nasıl yaptın sen
harika ya görsel açıdan da hakkını vermiş bu kekse benim yaptıklarıma farklı bi isim bulmam lazım en kısa sürede :)
Yaparsanız paylaşın kızlar bekliyorumBen bunu yaparım arkadaş çoook güzel olmş ya teşekkürler..
Bişey sormak istiyorum. Kullandığınız tepsinin ölçüsü nedir acaba?
Mini fırında mı yaptınız ki?
Evimizde ankastre fırın var ve sanırım tepsisi büyük olur bu tarife göre.
Ona göre miktarı arttırıp deneyeyim
Yok canım parçalanmıyor..Pişirme kağıdına döküyorsun keki Sonra fırından çıkar çıkmaz rulo sarıyorsun Ve bir beze sarıp soğumasını bekliyorsun soğuyunca aç kağıdı çıkar.arasına krema muz,damla çikolata ne istersen sür rulo yap.. Üzerinede istersen birşeyler yapabilirsin
Teşekkür ederim tatlımBirşey daha, tepsi olarak bildiğimiz fırın tepsisimi kullanıcaz benim lüxellin kendi fırını olur mu, yoksa büyükmü olur:26: Yapabilirsem paylaşırım canım bakalım nasıl olacak
ben bu tarifi yaparım da nasıl yaparım işte o var :) canım ya bu belirtilen kahve fincanı ölçüsü ne oluyor ? nescafe mi türk kahvesi ömi :)
Türk kahvesi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?