Zürich Paylasim Alani(Tanisma)

herkeze slm
bende züriche yakinim dietikonda oturuyorum
7yillik evliyim
3yasinda kizim var
dogma büyümede buraliyim :)

selam incitanemtuana
güzellik uzmaninda hangi alandasin?
ya ben Lazer Epilasyon tedavisi icin arastiriyorumda.. yapmayi düsünüyorum.
Bildigin yada tavsiye edebilecegin bi yer varsa cok sevinirim..

simdiden tsk.. :1rolleyes:

herkeze merhaabaaaa a.s.
bende züriche yeni gelenlerden sayilirim. daha önce bern de oturuyordum. her ne kadar bi bernerin olarak konusmalarinizi anlamakta zorluk ceksemde simdilik zürichli oldum gibi bi sey :))

merhaba kizlar bende isvicrede yeni sayilirim ikibucuk yilldir burdayim winterthurda oturuyorum baska winterturdan kimse varmi :uhm:
Merhaba Arzum,

Ben Winterthur`lu degilim ama akraba ziyareti icin gidiyorum arasira,mesela daha bugün oradaydim.Aslinda Zürich`te oturuyorum.Ben senden daha da yeniyim Isvicre`de. Sen Zürich`e geliyor musun,gezmek amacli ?

hey selam ben izmirliyim eylülde 1,5 aylığına Zürich'e geliyoruum inşallah güzel geçer :)

Slm,
Tatil amacli gelecegin icin eminim cok güzel gecer,özellikle de Zürich`te. Fakat 1 ay sonra sikilmaya baslarsin.Buralari ne Istanbul`a ne de Izmir`e benzer.Aksamlari cok fazla hareket olmaz buralarda,gece hayati ise bence cok vasat...

Slm,
Tatil amacli gelecegin icin eminim cok güzel gecer,özellikle de Zürich`te. Fakat 1 ay sonra sikilmaya baslarsin.Buralari ne Istanbul`a ne de Izmir`e benzer.Aksamlari cok fazla hareket olmaz buralarda,gece hayati ise bence cok vasat...

:) sıkıcı olduğunu bildiğimden 1,5 ay kalıcam.. orda herkes çalışyo olduğundan ölü ülke olsa gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…