Zuzu'nun Mutfağından Seçmeler

Patatesi haşlayın, size adet veremicem göz kararı yaptım. Haşlanmış patatesleri tereyağ ile ezin ama ben yine sole margarin kullandım sonra kaşar peyniri koyup karıştırin.. Muffin icin olan mini kaplara koyun ve üzerine mısır bezelye ekleyin. Isteğe göre ketçap mayonez, işte bu kadar

öncelikle hayırlı olsun topiğin. ya canım ekler pastayı çok severim ben ama sütle ıslattım demişssin ya.Batırıpmı çıakrdın süte şekersiz süt olacak dimi.

Teşekkür ederim canım bir tabağa süt koydum biraz batırıp çıkardım evet şekersiz süt bu arada kedi dillerini bimden alıyorum tavsiye derim

Teşekkür ederim canım bir tabağa süt koydum biraz batırıp çıkardım evet şekersiz süt bu arada kedi dillerini bimden alıyorum tavsiye derim

walla süper görünüyor tariflerin zaten.Ama en çokta ekleri sevdim . bim açık olsaydı çoktan fırlamıştım zatende :) en kısa sürede deneyip sonucu bildirecem canım.Çok beceriklisin maşaallah.

walla süper görünüyor tariflerin zaten.Ama en çokta ekleri sevdim . bim açık olsaydı çoktan fırlamıştım zatende :) en kısa sürede deneyip sonucu bildirecem canım.Çok beceriklisin maşaallah.

Teşekkür ederim canım kendi çapımda yapıyorum bişiler
yarın al mutlaka ve sonucu bildir banada

çikolatalı soslu brownim

kızlar bir önceki tarifimin aynısı ıslak kek malzemeleri yine sadece üzerine çikolatalı sos döktüm deneyin harika oluyo dün yaptım bitti bile
ben yine malzemeleri vereyim

3 yumurta
1,5 bardak şeker
1 bardak un
1 bardak sıvıyag
1 kabartma tozu
1 bardak yoğurt
malzeme ıslak kekin aynısı kızlar bu sefer kek kalıbına değil teflon yuvarla düz tepsiye yaptım

zuzucum ellerine sağlık her bi şeyin çok güzel olmuş, resimlerle göstermen de sunumun hakkında yardımcı oldu bayıldım herseye değişik tarifle de var tekrar ellerine sağlık

ayyy canım ellerine sağlık herşey şahane görünüyor takip ederim ben artık burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…