selam arkadaşlar benim en yakın samimi arkadaşım ailesinin zorunla akraba evliliği yaptı.istemeye istemeye ağlayarak gelin oldu.ikiside birbirini hiç istemedi ama aileler baskın geldi.karşı tarafta onu çok istiyordu.onu hediyelere boğdular.kaynanasıda deli oluyordu onun için.her gelişinde arkadaşıma çeşit çeşit elbiseler getiriyordu.her sene memleketine giden arkadaşım nişanlandıktan sonra memleketine gitmek dahi istemedi.çünkü giderse kaynanasına ve nişanlısına uğramazsa kendi ailesi ve onların ailesinin arasında sürtüşme olacağından 2 sene ayakbasmadı.nişanlısını bile telefonla arada sırada annesinin zorunla konuşuyordu oda çok soğuk konuşuyorlardı.karşı taraf nişandan 2 sene sonra düğüne hazır olduklarını söylediler.arkadaşıma nekadar istemiyorsan söyle dedimse.babam beni dinlemez mecburum bizim orda kızlar evleneceği kişiyi seçemez dedi.belki severim zamanla dedi.kadere kendini teslim etti.gelin oldu Maraş'a gelin gitti.3 hafta sonra arkadaşımı aradım şuan musait değilim dedi sesi çok kötü geliyordu.akşam ararım dedi.akşam saat 12 gibi aradı eşinle birlikte olamadıklarını.kendinde değil eşinde sorun olduğunu söyledi.eşide kabul etmiş sorunu olduğunu.zaten istemediği evlilikti belki severim dedi ama olmadı.arkadaşım babasının evine dönmek istiyor kaynanası ağlamaktan içi çıkmış ne olur kızım belki düzelir doktara getiririz acele etme diyormuş.arkadaşım içimde zaten sevgi yoktu şimdiden sonra hiç olmaz dedisede kızı yollamıyorlarmış.arkadaşım gelmekte kararlı ama kaynanasını ikna edemiyormuş sence bu kadın nasıl ikna olur dedi.birşey diyemedim. 2 tarafada üzüldüm ama sizce bu evliliğin sonu varmı.