Göbek eritme yada bel inceltme için az zamanınız varsa yada hemen sonuç almak istiyorsanız. 5 Günde bel inceltme yöntemleri sizin için burada. Hızlı ve etkili zayıflama yöntemi olarak bu maddeleri her zaman uygulayabilirsiniz.

5 Günde bel inceltme

Göbek eritme ve bel inceltme konusunda bir çok yol denemiş olabilirsiniz. Bu maddeler size özel bir kürden biraz daha farklı seçenekler sunuyor. İşte karşınızda bel inceltme yöntemleri,

Dengeli Kahvaltı

Kahvaltı güne başlangıç olduğu için dengeli olması şarttır yoksa gün içerisinde çok fazla acıkmış olursunuz. Bel inceltme programı uygularken mutlaka protein ağırlıklı olmalıdır. Yağsız iki yumurta birkaç dilim ananas yada avakado ile bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz.

Öğlen Yemeği

Sebze çorbası ve bir kase yağsız  yoğurdu öğle yemeği olarak tüketebilirsiniz.Bu sayede sindirim sisteminiz rahatlamış olacaktır. İçindeki su oranıda doymanızı sağlar.

5 Günde bel inceltme

5 Günde bel inceltme

Zencefilli ve Rezene Tohumlu Çay

Bu çayı öğle yemeklerinden sonra tüketebilirsiniz.  Bu çay türü doyumu arttırır ve bağırsaklarınızı rahatsız etmez. Çay yapmak için yarım çay kaşığı ezilmiş rezene tohumu, bir çay kaşığı kuru veya kıyılmış taze zencefili ve kaynar suyun içinde bir çay kaşığı bal ilave ederek hazırlayın. Yeni zencefiliniz yoksa, zencefil çay poşetiyle de yer değiştirebilirsiniz. Rezene tohumu zencefil çayının günde iki defa tadını çıkarabilirsiniz.

Akşam Yemeği

Akşam yemeklerinde vücudunuzdaki toksinleri ve ödemi atmak için salata ağırlıklı beslenmeniz gerekiyor. Ispanak, kereviz, domates, kuşkonmaz, lahana gibi sebzelerle bir salata yapabilirsiniz. Bu sağlığınız için oldukça faydalıdır.

5 Günde bel inceltme | 1

Meyan Kökü Çayı

Akşam yemeğinden sonra tatlı bir lezzet sunan bir başka bitkisel çay meyan kökü, vücuttaki kan şekeri ve kortizol seviyelerini dengelemeye yardımcı olabilir. İster evinizde kendiniz demleyin istersenizde paketlerde satılan tekli poşet çaylardan kullanın seçim size kalmış.