Kilo vermek için diyet yeterli olmayacaktır. Bölgesel kilo vermek için doğru egzersizleri yapmalısınız. İşte daha fazla kalori yakmanızı sağlayacak egzersizleri sizin için hazırladık. Yan yağlarınızdan yada bacaklarınızdan şikayet ediyorsanız mutlaka uygulamanız gereken basit egzersizler.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler

Diyet yaparak kilo kaybedebilirsiniz ancak sağlıklı ve dengeli zayıflamak için ezgersiz yapmalısınız. Kilo verdiğinizde aynada istediğiniz ince görüntünün oluşmamasından şikayetçi iseniz bu kas oranınızın düşük olması olabilir. Kalori yaktıracak ve kas oranınızda artış sağlayacak bu egzersizleri deneyebilirsiniz.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler | 1

Yan Yağlarını Eritin
Zayıflamaya başlasanızda yan yağlarınızdan kurtulmanız kolay olmayabilir. Yan yağlarınız için özel egzersiz hareketleri yapmalısınız. Elinize aldığınız ağırlıklar ile her gün 20 defa 3 set halinde bu egzersizi çalışabilirsiniz.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler | 2

Squat
Kalçanızın daha güzel görünebilmesi için yağları kas haline getirmeniz gerekir. Squat, sadece kalçanız için değil üst bacaklarınız içinde son derece etkili bir egzersizdir. Günde 3 defa 20 set halinde yapabilirsiniz.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler | 3

Bacak Yağlarını İçin
Özellikle iç bacak yağlarından şikayetçi olanlar için en etkili egzersizdir. Bacaklarınızın hızlıca şekile girmesini sağlar. Diz problemleri olan kadınların dikkatli yapması gereken bir egzersizdir.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler | 4

Sırtınızı Güzelleştirin
Sırt dekoltesi giymek istiyor ancak sırt yağlarınızdan şikayet ediyorsanız bu egzersiz sizin için idealdir. Sporcu değilseniz sırt kaslarınız zayıf olabilir. Kendinize uygun ağırlıkları kullanmak sizin için daha uygun olacaktır.

Daha Fazla Kalori Yakmanızı Sağlayacak Egzersizler | 5

Şınav
Başta kol ve bacak kasları olmak üzere tüm vücudun sıkılaşmasını sağlar. Fazla kilonuzdan rahatsızsanız o bölgedeki yağı kas haline getirebilmek için ideal bir yöntemdir. İlk defa şınav çekiyorsanız kendinizi zorlamayın. Sayısını yavaş yavaş arttırın.