Fazla Kilolarınız bilhassa göbek bölgenizde belirginse kilo vermeye başladığınızda en çok bu bölgeden yağ kaybı olacaktır. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyle göbek bölgesine yönelik egzersizler ile göbek eritme süreci daha da hızlanacaktır. Göbeklenme tarzı fazla kilo sorununa rastlamamızın nedenleri kan şekerimizi hızla yükselten besinleri fazla miktarda tüketmektir.

Spor Salonuna Gitmeden Göbek Eritme

Masa başında fazla stresli ve hareketsiz bir yaşam sonucu göbek yağlanması kaçınılmaz sondur ! Unlu mamülleri, kızartma, çikolata ve fast food gibi cazibesine hemen kapıldığımız yiyecekleri tüketerek, 1 bardağa on adet küp şekere eşit olan gazlı ve şekerli içecekleri içerek göbek yağlanması sorunlarına davetiye hazırlıyoruz.

Göbek yağlanması sorunlarından kurtulmak için porsiyonlarınızı küçültün, az ve sık beslenerek vücudunuzu aç bırakmayın. Ara öğünler kan şekerinizi dengeler ve gereksiz kalori alımını engeller. Günde en az 2.5 lire su tüketin. Su tüketimi yağ yakmayı hızlandırır. Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak suya limon ve kabuklu tarçın atarak iştahınızı kesebilirsiniz.

Yeşil çay tüketmenizi öneriyoruz. Yeşil çayın metabolizmayı hızlandırıcı etkisi herkes tarafından bilinir ve kabul edilmiş bir doğal zayıflama çayıdır. Uyku düzeninize dikkat etmelisiniz, kaliteli uyku metabolizmayı önemli yönde etkiler. Günde en az 45 dakika yürüyüş yapmayı ihmal etmeyin.

Bu yazdıklarımıza dikkat ederek ve sizlere önereceğimiz evde göbek eritme hareketleri ile göbek yağlarınızdan spor salonuna gitmeden kurtulabilirsiniz. İşte o göbek eriten hareketler !

Evde Göbek Eritme Hareketleri

Spor Salonuna Gitmeden Evde Göbek Eritme Hareketleri | 1
Spor Salonuna Gitmeden Evde Göbek Eritme Hareketleri | 2
Spor Salonuna Gitmeden Evde Göbek Eritme Hareketleri | 3
Spor Salonuna Gitmeden Evde Göbek Eritme Hareketleri | 4

İlgili Konular;

Doğal Ev Yapımı Etkili Göbek Eritme Kürü Tarifi Streç Filmli Tıklayın !

Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !

İbrahim Saraçoğlu’ndan Göbek Eriten Kür Tarifi için Tıklayın !

Solüsyonla Göbek Eritme ve Basen Yağlarını Eritme Tıklayın !

Ceviz suyu ile basen ve göbek eritme kürü için Tıklayın !