Dünyaca ünlü birkaç isim ve uyguladıkları detoks diyetlerindeki püf noktalar..

Etkili bir zayıflama planınız varsa hızlı bir şekilde kilo kaybetmemeniz mümkün değil aslında, yeter ki uygulamasını önemseyin. Zayıflama planı ve detoks diyetleri ile ilgili ilham kaynağımız ister istemez sürekli göz önünde olan ünlüler oluyor. Herhangi bir proje, film ya da müzikal için kısa bir zaman içinde forma girebilen ünlülerin uyguladığı, çeşitli besleyici programlarla da desteklenen detoks diyetleri organizmamızdaki tüm zararlı ögelerden kurtulmamızı ve daha enerji dolu bir yaşama kavuşmamızı sağlıyor. İşte dünyaca ünlü birkaç isim ve uyguladıkları detoks diyetlerindeki püf noktalar…

%100 Detoks Diyeti Deneyimlerimiz için tıklayın !

Beyonce
Limon detoks diyeti veya akçaağaç şurubu diyeti olarak da bilinen Master Cleanse diyetini duymuşsunuzdur. Beyonce, incelmek adına bu son derece etkili diyeti uygulamış. Dreamgirls müzikal filmindeki rolü için daha önce 11 kilo veren yıldız, hatırlarsınız yeni görüntüsüyle çoğumuzu şaşırtmıştı. Bu detoks diyetinin aşırı yorgunluk ve bitkinliğe neden olabilecek yan etkileri olabileceğini de önemsemenizde fayda var.

Gwyneth Paltrow
Birçok beslenme uzmanına danışan Hollywood yıldızı, 7 günlük bir detoks diyetinde karar kılmış. Paltrow’un sırrı ise beslenme planından işlenmiş gıdaları, kafeini ve süt ürünlerini tamamen çıkarmak. Ünlü yıldız, toksinlerden arınmak ve formda kalmak adına daha çok sebze ve meyvelere, bitki çaylarına, çorba ve kahverengi pirince yönelmiş.

Megan Fox
Transformers filminin ‘seksi’ yıldızı Megan Fox, detoks için en basit çözümü bulanlardan. Gün içerisindeki öğünlerinde elma sirkesini masadan eksik etmeyen Fox, bu sayede metabolizma hızını en üst seviyede tutabildiğini ve kendini çok daha enerjik hissettiğini söylüyor. Megan Fox’un bu ufak sırrı size de iyi gelebilir.

Anne Hathaway
Genç ve başarılı oyuncu Anne Hathaway, David Kirch tarafından yaratılan ve 48 saat diyeti olarak da bilinen detoks diyetini uygulayanlardan. Hathaway günde ortalama 4 defa taze sıkılmış limon suyu içiyormuş. Bu, aynı zamanda Hollywood’da bilinen ve en çok uygulanan detoks yöntemlerinden biri. İki gün boyunca uygulanan bu diyetin ardından kendinizi tazelenmiş hissedebilirsiniz.

Demi Moore
Son derece seksi bir yıldız olan Demi Moore güzelliği ve formunu çiğ gıdalara borçlu biraz da. Çiğ sebze ve meyve tüketimine dayalı bir detoks diyeti uygulayan Moore, en önemli enzimlerin yemekler pişirilirken kaybolduğunu düşünenlerden. Demi Moore, sağlıklı kalmak ve enerji dolu olmak için pişmiş gıdaların ve hayvansal ürünlerin tüketimini de minimum seviyede tutuyor.