Hızlı ve kolay kilo vermek istiyorsanız, yağ yakan elma sirkeli içecek tarifimizi deneyebilirsiniz. Yağ yakan içecekler metabolizmayı hızlandırır, bedenden toksinleri temizler ve kısa sürede kilo vermenizi sağlarlar. Yağ yakıcı içecek tarifimizdeki tarçın metabolizmayı hızlandırır, kan şekerini düzenler ve açlık krizlerini önler.
Tarçın, insülin aktivitesini taklit edip, glikozun metobolizmasını artırır.
Kan şekerinin yükselmesi bedende yağ depolanmasıyla sonuçlanabilir, tarçın bunu önler ve kilo vermenize yardımcı olur. Manganez, demir, kalsiyum ve lif bakımından zengindir.Limon suyu, kilo kaybına yardımcı olduğu bilinen lif olan pektin içerir.
Bedeni toksinlerden arındırıp, hızlı zayıflamanıza yardımcı olur. C vitamini deposudur.Elma lif açısından zengin ve midede uzun süre kalarak tok kalmanızı sağlar.

Yağ Yakan Süper Besinler Tıklayınız

Malzemeler
1,5 su bardağı su
1,2 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı taze limon suyu
1 tatlı kaşığı toz tarçın
Yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
Dilimlenmiş yarım elma

Yapılışı:
Elma hariç diğer tüm malzemeleri blenderdan geçirin.
Yağ yakan içeceği için, ardından elmaları yiyin.

yag_yakan_icecek_tarifi_2yag_yakan_icecek_tarifiYASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.