Armut  kürü  ile yağ yakmak çok kolay üstelik zahmetsizce. Yatmadan önce armut kürü içerek yağ yakma nasıl mı olur? Bu tarif ile göbek  eritebilir hızlı zayıflama sağlayabilirsiniz.

Yatmadan önce armut kürü içerek yağ yakma

Armut içinde A, E, C ve K vitamini barınıdıran aynı zamanda B1,B2, B3 vitamini açısınan zengin yüksek lif orası sayesinde metabolizmanızı hızlandıran ve günlük beslenmenizde mutlaka yer vermeniz gereken harika bir besinidir. Son yapılan araştırmalar armutun kilo verme üzerinde oldukça etkili olduğunu kanıtlamıştır. Üstelik diyet sırasında dengeli tüketimi ile son derece tok tutucu bir besindir.

Adaçayı faydaları ise şöyledir. Safra kesesini çalıştırır ve vücuttaki toksinlerden kurtulmanıza yardımcı olur. Antiseptik özelliği ile iltihaplarla savaşır. Karaciğeri temizler.

Yatmadan önce armut kürü içerek yağ yakma | 1

Sodanın faydaları, magnezyum ve kalsiyum bakımından zengindir. İçerisinde çok sayıda faydalı mineral barındırır. Vücutta kilo vermenizi engelleyen asit fazlalığının düzenlemesine katkı sağlar.

Bu zayıflama kürü akşamları yatmadan önce tükettiğinizde metabolizmanızı hızlandırır, sindirim sisteminizi düzenleyerek yağ yakmanızı sağlar.

 

armut kürü

armut kürü

Yağ Yakan Armut Kürü Tarifi

İçindekiler:

10 taze adaçayı yaprağı

1 misket limon

250 ml armut suyu ( evde hazırlayın)

250 ml sade soda

1 orta boy armut

Buz

Hazırlanışı

Misket limonu ve armutları ince ince  kesip bir sürahi koyun. Ve adaçayını ince ince kıyın. Sürahiye ekleyin. Son olarak maden suyu ve armut suyunu da ekleyin. Armut suyunu evde taze olarak sıkmanız daha yararlı olacaktır. Üzerine buzu ekleyin. Dolapta en a saat bekletin. Sonrasında dilediğiniz kadar tüketin.