Egzersiz ile yüzden kilo vermek mümkün olup en zor kilo verilen bölgelerden biri olan yüz için yapılan egzersizler oldukça etkili sonuçlar verebilmektedir. Yüzden kilo vermenin zorluğu yanı sıra bazı durumlarda aileden gelen kalıtsal durumlardan dolayı dolgun yanaklara ve yüz bölgesine sahip olunabilmektedir. Yüzden kilo vermek istiyorum diyorsanız yüz kaslarınızı çalıştıracak olan egzersizleri deneyebilirsiniz.

Dudak Çekme Hareketi İle Yüzden Kilo Verme

Dudakları içeri doğru çekerek yapılan bu egzersiz en etkili yüz zayıflatma egzersizlerinden biridir. Bu egzersiz zamanla elmacık kemiklerinin ön plana çıkmasını sağlamakta ve bu sayede daha genç bir görünüm kazanılmasına yardımcı olmaktadır. Bu egzersiz için;

  • Alt çenenizi dışa doğru itmeniz ve dudaklarınızı ön plana çıkarmanız gerekmektedir.
  • Çene bölgesinde bir gerginlik oluşturulmalısınız ve bu şekilde 15 saniye beklemelisiniz.
  • Bu hareketi günde 10 defa düzenli şekilde tekrarlamalısınız.

Yüzden Kilo Vermek İçin Egzersizler | 1

Balık Surat Hareketi İle Yüzden Kilo Verme

Küçük yaşlarda iken yapılması oldukça büyük eğlence kaynağı olan balık surat hareketi, yanaklarda bulunan fazla yağların eritilebilmesi için oldukça etkilidir. Bu hareketi yaparak 5 saniye beklemeniz ve tekrarlanmanız gerekmektedir. Günlük 110 tekrar ile yanak bölgesindeki fazla yağlardan kurtulmak mümkün olacaktır. Hareketi yaptıktan sonra 5 saniye beklediğinizde çene ve yanak bölgenizdeki yanmayı hissedeceksiniz. Bu yanmayı hissetmezseniz hareketi doğru yapmıyor ve yanaklarınızı yeteri kadar içeri çekmiyorsunuz demektir.

Göz Kapama Hareketi İle Yüzden Kilo Verme

Uygulaması oldukça kolay bir egzersiz olan göz kapama, sonuç olarak istenilene ulaşılmasını sağlamaktadır. Yanaklarda sıkılarak gözlerin sımsıkı kapatılması şeklinde uygulanan egzersiz yüz kaslarını çalıştırmaktadır. Yanaklarınızı sıkıp gözlerinizi sımsıkı kapatarak 10 saniye boyunca bekleyin ve kısa bir aradan sonra tekrarlayın. Günlük olarak 10 tekrar yapmak istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayacaktır.

Yanaklardan Nasıl Kilo Verilir? Tıklayın !

Yüzden Kilo Vermenin Yolları Tıklayın !

Yanak Ve Gıdı Nasıl Erir? Tıklayın !