Yatak odası mobilyaları, çocuk ve bebek odaları, oturma odası ya da mutfak… Dilediğiniz mobilyaları renklendirebilir, yenilenmiş görüntüsü verebilirsiniz. Ahşap mobilyaları ve gereçleri boyamak için özel üretilen boyaları kullanarak, evinizde veya iş yerinizde yepyeni tasarımlar yapabilir, mobilyaları yenilemek yerine dönüştürerek canlılık katabilirsiniz.

Mobilyada Yılın Trend Renkleri

Mobilya modası 2019 yılında en canlı tonları seçiyor. Özellikle farklı renklerin kombinasyonlarıyla oluşturulan ve canlı renklerle modernizasyon katılan mobilya renklerine, kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Yapı marketlerinde kişisel kullanımlar için hazırlanan mobilya boyalarını alarak, dilediğiniz tonlarda boyayabilirsiniz. Fakat en az bir mobilya ürününü farklı renkle boyamanız, konsepte canlılık katar.

Örneğin yatak odası mobilyalarında, makyaj masasını, şifonyeri ya da yatağı farklı bir renge boyayın. Bu yıl tavus kuşu yeşili ve tavus kuşu mavisi çok moda.

Mobilya Nasıl Boyanır? | 1

Mobilya Boyama İçin İdeal Renkler

Mutfak mobilyalarını boyamak için genellikle sütlü kahve, ekru tonları veya kahve renkleri seçilir. Mutfağınızın kullanım alanına göre, aydınlık ve ferah yansıma yapacak şekilde renk seçebilirsiniz.

Yatak odası mobilyalarını boyamak için tamamen mobilya tarzına ve özel zevklerinize odaklanabilirsiniz. Siyah ve beyaz modası hiç geçmeyen yatak odası renkleridir. Bu renklere ilaveten canlı bir renk katmak ise 2019 modasına eşlik etmektir.

Yatak ve dolap aynı renk olabilir. Tuvalet aynası ve şifonyer ya da yatak kenarlarındaki komodinler; kırmızı, yeşil, bordo, mavi, pembe gibi farklı renklere boyanabilir. Feng shu renk enerjilerinden yararlanarak ve odanızda tekstil ürünleri ile kombinasyon oluşturacak şekilde boyama yapabilirsiniz.

Rulo yerine düz fırçalar kullanmayı tercih edin. Ahşap mobilyalarda genellikle zımpara yapmaya gerek yoktur. Fakat pürüzsüz görüntü vermek için isterseniz zımpara donrası boyama yapabilir isterseniz boyayı incelterek daha akışkan şekilde boyayabilirsiniz.

Mobilya Nasıl Boyanır? | 2

Evde mobilya boyamak mümkün mü? Tıklayın !

Ahşap Boyama tekniğiyle mobilya yenilemek Tıklayın !

2019 Dekorasyon Trendleri İçin Tıklayın !

Mobilyadaki Çizikler Nasıl Kapatılır? Tıklayın !