Deneyen 10 kadından 8inin önerdiği L’oreal Paris Revitalift Lazer Sizi de İkna Edecek!

Sonsuza kadar genç kalmak! Hepimizin rüyası  yaşlanmayı durdurmak veya geciktirmek.

Ancak cilt yaşlanması maalesef kaçınılmaz bir genetik  süreç ve hızla geçen zamanın cildimizde meydana getirdiği değişimlere karşı koyamayışımızın en büyük kanıtı da cildimizde meydana gelen sarkmalar ve kırışıklıklar değil mi?

Peki cildimizde meydana gelen bu değişimleri engellemek ve azaltmak için yaşlanma karşıtı kremler ne kadar etkili? Siz de bir kremin yüzünüzde yılları geri getirip getiremeyeceği veya ne kadar etkili olacağı konusunda şüphelere sahip olabilir, daha önce bir krem kullanmış olup sonuç görememiş olabilirsiniz.  O zaman 2 hafta boyunca L’oreal Paris Revitalift Lazer’i deneyen kadınları dinleyelim. Bir kremin etkilerini sonuçlarını görenlerden daha iyi kim anlatabilir?

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3

Türkiye’de 10.000 kadın 2 hafta boyunca L’oreal Paris Revitalift Lazer X3 gündüz kremini deneyerek kırışıklıklarına meydan okumayı kabul ettiler. Deneyenlerle yapılan araştırma sonucunda 10 kadından 8’i Revitalift Lazer’i herkese önerdiğini söylüyor. Yapılan klinik testlerde de kadınların %87’si ilk anda cilt kalitelerinde olumlu değişiklikler gözlemlediklerini, düzenli kullanım ile 1 hafta sonunda kaz ayaklarında %16, kaş hatlarında %17, alın çizgilerinde%12 azalma meydana geldiğini görüyorlar.

Revitalift Lazer X3

Peki L’oreal Paris Revitalift Lazer X3 bunu nasıl başarıyor?

  • Revitalift Lazer içeriğindeki Hyaluronik asit ile cilde hızla etki ederek kırışıklıklara meydan okuyor.
  • Güçlü yaşlanma karşıtı etken Pro-Xylane ile sarkmaları toparlayarak, cilde yeniden sıkı bir görünüm kazandırıyor.
  • Kırışıklık karşıtı lazer uygulamasına meydan okuyan formülü ile cildin doğal bileşenlerinin üretimini hızlandırıp, yüzün yeniden şekillenmesine yardımcı oluyor.

Siz de kırışıklıklarınıza meydan okumak için bir an önce “Revitalift Lazer X3 gündüz kremi” ile tanışın, sonucu gözlerinizle görün.

https://youtu.be/NW5eqCv2kZE
Yaşlanma Karşıtı Kremlerin Etkisine Görmeden İnanmam Mı Diyorsunuz? | 1