Gün boyu makyaj tazelemeye gerek kalmadan kullanmak için çeşitli teknikler kullanılabilir. Makyaj bazı kullanmak, cilt üzerinde daha uzun süre kalmasını sağlarken, cilt gözeneklerini koruyarak makyaj kalıntıları nedeniyle cilt yapınızın bozulmasına engel olur.

Makyajı uzun süre korumak için baz mutlaka kullanılmalı ve her makyajdan önce nemlendiriciler sürülmelidir.

Makyajınızı Uzun Süre Koruyun ! Makyaj Sabitleyici Sprey İşe Yarar Mı? | 1

Makyaj Kalıcılığını Artırmak İçin

Makyaj sabitleyici sprey kullanmak, makyajınızı silene kadar aynı şekilde kalmasını sağlar. Gün boyu aynı etkiyle kullanmak için tüm makyajı tamamladıktan sonra makyaj sabitleyici sprey sıkabilirsiniz.

Makyaj spreyleri yalnızca ruju korumaz. Gün boyu iletişimde olmak, yemek yemek, içecek tüketmek gibi etkilerle tüm makyaj sabitlense de ruj yenilenmesi gereklidir. Makyaj sabitleyici spreyler yapılan makyajın daha canlı ve parlak görünmesini sağlar. Zira kat kat sürülen pudralar, fondöten ve allıklar, yüzde kalıp görüntüsü verir.

Yapılan bir makyaj ancak 2-3 saat sonra yüze oturur. Cildin nemlenmesi, nemin üst tabakaya çıkması ile katı duran cilt makyajı, sprey sayesinde daha canlı görünebilir. Parlaklık veren bu spreyler aynı zamanda makyajın daha doğal görünmesini sağlar.

Göz Makyajının Akmaması İçin Ne Yapılır? Tıklayın !

Göz Kaleminin Akmaması İçin Yapılması Gerekenler Tıklayın !

Makyaj sabitleyici önerisi(çok terleyen yağlı cilt için) Tıklayın !

Makyajınızın Kalıcı Olması İçin Tıklayın !