Cilde vakumla bakım yapmak cildi derinlemesine temizlemeye yardımcı olarak tüm gözeneklerin açılmasını sağlamaktadır. Rutin olarak kullandığınız temizlik ürünleriyle yüzeysel gerçekleşen cilt temizliği tek başına cildinizi güzelleştirmeye, sağlığını korumaya ve ışıltı kazanmasına yardımcı olmazken, vakumlu cilt bakımı sonrası derinlemesine temizlenen cildiniz ve açılan gözenekleriniz, sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlamaktadır.

Vakumlu Cilt Temizleme Nasıl Yapılır?

Özel vakumlu cihaz yarımı ile yapılan vakumlu cilt temizleme, mantık olarak elektrik süpürgesine benzetilebilir. Elektrik süpürgesi ile kirleri nasıl temizliyorsanız vakumlu cihaz yardımı ile cildinizi benzer şekilde derinlemesine temizler ve gözeneklerinizin tamamen açılmasını sağlayabilirsiniz. İşlem yapılırken özel solüsyon yardımı ile cildinizdeki kir ve lekeler yumuşatılarak yerinden sökülüp cihazın özel haznesine alınır. Solüsyonun yağ, kir ve ölü hücreleri yumuşatarak temizleme işlevine yardımcı olduğu için temizlik işlemi sırasında ciltte herhangi bir tahriş veya yıpranma yaşanmamaktadır. Temizlik işlemi sonrası cildin ihtiyaç duyacağı mineraller cihazın basınç özelliği ile ciltteki hücrelere aktarılarak bakım işlemi tamamlanır.

Vakumlu Cilt Temizleme Nasıl Yapılır? | 1

Vakumlu Cilt Bakımı Pahalı Mıdır?

Cildinizi derinlemesine temizleyen ve sağlıklı görünüme kavuşmasını sağlayan uygulama özel kliniklerde gerçekleştirilmektedir. Vakumlu cilt bakımı fiyatları belirlenirken özel klinikler tarafından;

  • Temizleme,
  • Bakım

İşlemine göre değerlendirilerek belirlenmektedir. Dilerseniz sadece vakumlu temizleme işlemini talep edebilir, dilerseniz temizleme işlemi ile birlikte cilt bakımından da yararlanabilirsiniz.

Vakumlu Cilt Temizleme Nasıl Yapılır? | 2

Vakumlu Cilt Bakımı Yaptıranlar Sonuçtan Memnun Mu?

Vakumlu cilt bakımı yaptıranlar uygulama ile elde ettikleri sonuçlardan son derece memnundurlar. Günlük hayatta düzenli olarak ciltlerine ve temizliğine önem göstermelerine karşın uygulama sonrası elde ettikleri sonuçlardan duydukları memnuniyeti yaptıkları vakumlu cilt bakımı yorumlarında belirtmekten kaçınmamışlardır. İğne veya herhangi bir can yakıcı uygulamaya gerek kalmadan emme ve basınç yöntemi ile sağlıklı bir cilde kavuştuklarından bahseden pek çok kişi, uygulamanın fiyatının da pahalı olmadığından bahsederek herkese uygulamayı denemelerini tavsiye etmişlerdir.

Vakumlu Siyah Nokta Temizleyiciler İşe Yarar mı? Tıklayın !

Burun üzerindeki siyah noktalar için ne yapmalıyım? Tıklayın !

Evde Doğal Yüz Yıkama Jeli Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Kremle Makyaj Temizlenir Mi? Doğal Makyaj Çıkarma Yolları Tıklayın !

Misel Su Nedir ve Nasıl Kullanılır? Ev Yapımı Misel Su Tarifi Tıklayın !