Yıllara kullandığımız ürünler yada bakımlarla savaş açmak istiyorsak hücrelerimizde genç tutmalıyız. Yaşlanmayı geciktiren mucize B3 vitamini etkisini öğrenmek için okumaya devam edin.

Yaşlanmayı Geciktiren Mucize B3 Vitamini

Genç kalma arzusu her insanda vardır. Biz kadınlar bu konuda bazen çok daha tutkulu olabiliyoruz. Sağlıklı beslenme yada egzersizler ile daha genç görünmek mümkün bilinmesi gereken diğer bir nokta ise vitamin takviyeleri bunlardan biri de B3 vitamini tam anlamıyla gençlik iksiri.

Yaşlanmayı Geciktiren Mucize B3 Vitamini | 1

B3 vitamini vücut bu vitamin ile desteklendiğinde hücrelerdeki mitokondriler çok daha aktif bir hale geliyor. Enerji artışı sağlanıyor. Mitokondriler doğrudan hücre yenilenmesiyle etkili olduğu için cildin çok daha genç ve parlak görünmesini sağlıyor.

B3 vitamini ayrıca kök hücrelerin daha aktif ve etkin çalışmasını sağladığı için cilt, iç organlar yada kan hücrelerinin düzgün çalışmasını sağlıyor.

Bu vitamini isterseniz hazır ilaç olarak alabilirsiniz. Suda çözülen bir vitamin olduğu için vücutta depo edilemez. Düzenli kullanım gerektirir. İlaç şeklinde kullanmayı düşünüyorsanız yapmanız gereken mutlaka doktor kontrolünde kullanmak olacaktır. Vitaminler vücudumuza büyük katkılar sağlasa bile aşırı kullanımı zararlıdır.

Yaşlanmayı Geciktiren Mucize B3 Vitamini | 2

Eğer doğal yollardan bu vitamini kullanmak istiyorsanız tüketmeniz gereken bazı gıdalar vardır. Bu gıdaları tüketerek daha genç bir görünüme kavuşabilirsiniz.

B3 Vitamini Bulunan Gıdalar

Tavuk,

Ton Balığı,

Sığır Eti,

Kuşkonmaz,

Somon Balığı,

Brüksel lahanası,

Yeşil bezelye,

Yeşil fasulye,

Tatlı patates,

Yer fıstığı,

Karnabahar,

Soya sosu,

Patlıcan,

Ispanak,

Brokoli,

Karides,

Domates,

Rezene,

Mısır,

Havuç,

Kavun,

Biber,

Pazı,