Anneler Günü’ne geri sayım başladı. Birçok kişi her yıl olduğu gibi bu yıl da annelerine ne hediye alacağı konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Takanka ise bu Anneler Günü’nde tüm kararsızlara farklı beğeni ve zevklere uygun hediye seçenekleri sunuyor. 

Takanka’yı henüz duymayanlar için biraz bahsetmekte yarar var.

Takanka Online Takı & Aksesuar Alışveriş Sitesi.

Takanka birçok tarz markayı bünyesinde buluşturan bir marka ayrıca.

Guardians of Peace, Evermore, Joya, Fantastica ve Punky ise www.takanka.com ’daki markalardan sadece bir kaçı. Takanka’da yer alan takı seçenekleri ise kolye, küpe, bileklik, yüzük, toka, broşlar ve telefon aksesuarlarından oluşuyor.

Takanka’nın 2013 Anneler Günü’ne özel hazırladığı 2 adet kampanyası ise hala annelerine ne hediye alacağına karar veremeyenlerin yardımına koşuyor.

Örneğin; uzun süredir kendinize bir takı almak istiyorsunuz ama diğer yandan annenize de bir hediye alacaksınız… Takanka bu ikileme takılanlar için harika bir kampanya hazırlamış.

Kampanyanın adı ‘Bir Tane Annem İçin, Bir Tane Benim İçin’. Böylece dilediğiniz takıyı Takanka’dan aldığınızda, ilk alışverişinizden sonra verilen %25 indirim kuponu ile annenize de dilediğiniz hediyeyi indirimli alabiliyorsunuz.

Takanka’nın diğer Anneler Günü kampanyası da Takanka Facebook sayfası’nda gerçekleşiyor. Takanka Facebook sayfasını beğenip, formu dolduran 5 şanslı kişi Takanka’dan Anneler Günü hediyesi kazanıyor. Son katılma tarihi 10 Mayıs 2013, kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Ayrıca Takanka her beğeni ve zevke uygun yüzlerce takı ve aksesuarı ile size tarzınızı yansıtma şansını sunuyor. Size de dilediğiniz tarza sahip olmanın zevkini yaşamak kalıyor.

Rengarenk bilekliklerle mevsimin müjdecisi, Swarovski kristali ile bezenmiş broşlarla saraylı bir asilzade, farklı tasarım kolyelerle partilerde dikkatleri üzerine çeken bir rock star… Belki de beyaz altın kaplama sade tasarım yüzüklerle duru güzelliğini buluşturan bir kraliçe…

Takanka’nın satışa sunduğu ürünler sadece takılardan ibaret değil.

Takanka ayrıca birbirinden farklı aksesuarları da alıcılarıyla buluşturuyor. Çanta ve anahtarlıklar ise en çok ilgi çekenlerden. Ayrıca birbirinden sevimli karakterlerden oluşan Coolcaps serisi de en beğenilen telefon aksesuarları arasında yerini koruyor.

Takanka’da hergün yeni ürünler görebilirsiniz. Yüzlerce modele her an yenileri ekleniyor.

Özetle Takanka hem fiyatlarıyla hem de her tarza uygun tasarımlarıyla vazgeçilmeziniz olmaya aday.

www.takanka.com

https://www.facebook.com/Takanka

https://twitter.com/TAKANKA_TAKI