Uzun süre evli kalan kişiler zaman zaman karşısındaki insanın sevgisinden şüphe duyabilir. Eşimin beni sevdiğini nasıl anlarım diye düşünmeye başladıysanız birtakım sorunlar var demektir. Birçok insan karşısındaki kişiye sevdiğini söyleyemez ama bunu davranışları ile gösterir. En ufak bir hareketinden sevdiğini anlamanız mümkündür. Evliliğin getirdiği bazı sorumlulukların altından kalkamayanlar birbirlerinden uzaklaşabilir. Ancak bu durum eşinizin sizi sevmediği anlamına gelmez.

Bir derdim var Diyorsanız Tıklayın ! :(

Sevgililik sürecinde kadınlar birlikte oldukları kişiler tarafından sürekli kıskanıldıkları için evlilikte de aynı durumun devam edeceğini düşünürler. Çoğu erkek evlendikten sonra aşırı kıskançlıklarda bulunmaz. Aslında bu iyi bir şeydir. Ancak kadınlar tarafından eskisi kadar sevilmeme ya da ilgi göstermeme gibi algılanabilir. Eşimin beni kıskandığını nasıl anlarım diye merak ediyorsanız ufak tefek kıskanabileceği durumlar oluşturabilirsiniz. 

Eşim Beni Seviyor Mu? | 1

Eşimin beni aldatıp aldatmadığını nasıl anlarım demeye başladığınız an dikkat edin. Bu şüphenin içine girenlerin çoğu istisnalar dışında aldatılıyor demektir.  Telefonuna dokunulmasını istemiyor, farklı bir tarz oluşturmaya çalışıyor, dış görünümüne eskisinden daha çok dikkat ediyor ve size olan ilgisi azalıyor ise tehlike çanlarına hazırlıklı olun.

Mutlu ve güzel bir kadın olanlar bu tarz sorular ile kafa yormamalı. Her zaman için kendinize güvenin. Özgüveni yüksek ve bakımlı bir kadından daha tehlikelisi yoktur. Mutlu ve güzel bir kadın olmak için ne yapmalı diyorsanız kişilik özelliklerinizi fark etmeli, her zaman için pozitif düşünmeli ve dış görünümünüze önem vermelisiniz. 

Kocamın Beni Sevip Sevmediğini Nasıl Anlarım? Tıklayın !

İlişkim Kötüye Gidiyor Ne Yapmalıyım? Tıklayın !

Aşık Mıyım? Aşık Olduğumu Nasıl Anlayabilirim? Tıklayın !

İlişkilerin Zehri Aşırı Kıskançlık Tıklayın !