Klasikler ve gelenekselliğin yeniden form kazandığı 2019 gelinlik modellerinde zarafet en şık haliyle sunuluyor. Sıra dışı ve elbise formundaki gelinlik modellerine alternatif olarak gelinlerin en güzel halini taçlandıran klasik gelinlik modellerinde, kristal işlemeler ön planda.

2019 Gelinlik Modası | 1

Gelinlere Kuğu Güzelliği

Fransız dantelinin kumaş literatüründeki estetik sunumu, minik kristal taşlarla parıltılı şekilde dizayn ediliyor. Uzun kollu, ince belli ve alt kısımlara doğru genişleyen gelinlik modellerinde, her kadın güzel ve her kadın özel.

Bustiyer üzerine dantel kumaşlar ile şahane desenlerin, motiflerin yer aldığı gelinlik modelleri, gerçek beyaz ve çok açık krem tonlarında dizayn ediliyor. Gelinliklerde taş işlemesi yerine, metal çerçevesiz tuz kristali görünümdeki taşlar, minik boyutlarda ve geniş alanlı dekore ediliyor.

2019 Gelinlik Modası | 2

Gelinlik Modellerinde Zarafet Vurguları

Dik yaka, bombeli omuzlar, sıkı ve ince bel, dik göğüsler ve şahane bir sırt temalarıyla, naif- zarif kadın vurgusu yapılıyor. Duvak modelleri 2019 sezonunda oldukça kısa ve küçük tutuluyor. Gelinlik ön plana çıkarılarak, kadının tüm güzelliği ve asil duruşuyla en yeni gelinlik modelleri tasarlanıyor.

2019 Gelinlik Modası | 3

Gelinlik Ayakkabı Modelleri

Dolgu topuklu ve bol işlemeli gelinlik ayakkabı modellerinden sonra, dantelli stilettolar yeni trendler arasında dahil oluyor. Zarif gelinlere zarif ayakkabı modellerinde, ekru rugan stiletto modelleri ve dantel şeffaflığı ile beyaz tonlarda yapılan ince topuklu ayakkabılar yeni sezon kataloglarında yer alıyor.

En rahat ve şık gelinlik ayakkabısı modelleri Tıklayın !

Doğru Gelinlik Modeli Seçimi ! Tıklayın !

Duvak seçerken nelere dikkat etmeli? Tıklayın !

Kına Gecelerinin Vazgeçilmezi Bindallı ve Kaftan Nedir? Tıklayın !