Kapalı abiye elbise modelleri yerini çok daha cesur ve yenilikçi elbiselere bıraktı. Sezonun trend modellerine baktığımız zaman bu sene çarpıcı ve farklı tarzlar dikkat çekiyor. Retro ile modernizmin birleşimi olan modeller genç kızların ve kadınların ilgisini çekiyor.

İki Parçayı Birbirine Karıştırmaktan Korkmayın

Abiye giysi modelleri 2018 senesinde yerini iki parça abiyelere bıraktı. Farklı bir etek ve bluzdan oluşan bu abiyeleri kendiniz yaratabilir, kadife kumaşlarla tülleri birbirine karıştırabilirsiniz. Çiçekler, danteller ve birbiriyle uyumlu olamayacağını düşündüğünüz parçaları yan yana getirdiğiniz oluşan şıklığa siz de şaşıracaksınız.

Abiye Elbiseler İçin 2018 Cesaret Yılı Oluyor | 1

Düşük Kollu Abiyeler

Retroya dönüş yapabileceğiniz düşük kol modası straplez abiye bluz modelleri ve benzeri üst giyimde de karşımıza çıkıyor. Abiye elbiselere de uyarlanan bu moda omuz dekoltesi vermeyi sevenler için çok şık bir görüntü sağlıyor.

Abiye Elbiseler İçin 2018 Cesaret Yılı Oluyor | 2

Minik Geometrik Pencereler

Cut out da denilen son birkaç yıldır vitrinlerde sık sık gördüğümüz elbiseler abiyeye hareketlilik kazandırıyor. Kısa abiye elbiseler için de tercih edilen cut out kesimler vücut hatlarınızı da daha iyi gösteriyor.

Abiye Elbiseler İçin 2018 Cesaret Yılı Oluyor | 3

 

Derin Yırtmaçlı Elbiseler

Mezuniyet için abiye elbise modelleri seçiminizi uzun elbiselerden yana kullanıyorsanız elbiseye hareketlilik katmak için derin yırtmaçları da tercih edebilirsiniz. Cesaret isteyen bu trend özellikle kat kat eteklerde son derece şık duruyor. Kalın ve parlak kumaşları seçtiğiniz zaman ışıltılı duran bu etek görüntüsü yırtmacınızla daha da şık bir hale geliyor.

2018 Düğün Sezonu Açıldı, Yeni Abiye Elbiseler Görücüye Çıktı

2018 Senesinde Genç Kızlar İçin Trend Abiye Modelleri Tıklayın !

Vücut Tipinize Uygun Elbise Seçin, Gecenin En Şık Kadını Olun Tıklayın !

2018 Abiye Modelleri Tıklayın !